Grattis på 6 års dagen Älskling!

image201

image202

image203

image204


Du & jag - Nu och Föralltid!

Idag...

...har det varit sådär väldans varmt igen. SKÖNT!  Synd bara att det blåser så attans mycket!

Imorgon är jag ledig och då ska jag ha körlektion igen. Aldrig får jag sovmorgon på mina lediga dagar :(
Hoppas Mattias kommer hem snart så vi kan köra lite ikväll!

Tänk vad lite nytt lullull kan göra-

Har varit duktiga och städat i köket, Mattias tvättade fönster och jag skrubbade bänkar och skåpsluckor. Nu har de nya jalusierna kommit på plats och lite annat smått.

image198

image199

image200

Ut och resa.

Jepp, det ska jag. Fast in än på några månader. Bröllopsresan är nu bokad. Det blir en mysig vecka i Tunisien på ett lyxigt All Inclusive hotell.

Längtar!!!

Varmt och gött!

Det har verkligen varit en varm och härlig helg! Hoppas nu att det fortsätter såhär.

Pappa med sambo har ju varit på besök i helgen. Vi har fått mycket gjort kan jag lova.
I lördags inledde vi med ett besök på Ikea, vi behövde en bokhylla och lite smått och gott. Det blev det verkligen. Tur att de var med med deras bil för annars hade jag fått gå hem ;)

Vi fyndade en 40 cm bokhylla för halvpriset på fyndhörnan och där hittade vi även en byrå som var liiite mindre än den vi egentligen skulle köpa men den kostade desto mindre, så den slog vi också till på.

Sen har det räffsats och röjt i det stora ogräslandet som så småningom ska bli delvis gräsmatta och delvis land att plantera i.

Vi avlsutade kvällen med att äta gott och provsmaka lite av vinet vi ska ha på bröllopet (vi köpte en flaska av varje)!

Idag vaknades det alldeles för tidigt, tack vare fågeljävlarna (ursäkta men de för mig galen, jag lovar)! Iallafall så röjde vi ordning i vår enorma bod innan de började åka uppåt igen. Vi fortsatte med att fylla på med ved i källaren och njuta av den häääärliga värmen.

Har fått böcker och allt annat på plats också. Mycket nöjda över våra prestationer är vi!
Nu har vi precis ätit grillad lax och jag ska fixa ordning lite i gästrummet och så...

Lite bilder på hur det blev med de nya inköpen...

image194

image195

image196

image197

Fredag.

Snart dags för lunch och sedan bär det av till ännu en kväll på jobbet. Min kära far och hans sambo kommer hit ikväll och stannar över helgen. Vad vi ska hitta på beror lite på vädret tror jag men antingen så blir det pyssel i trädgård osv eller så kanske vi åker till Ikea för att handla en bokhylla, byrå och lite sånt!

Har bestämt mig för att det är vår nu förresten och därför har alla mina fina vårskor kommit fram. Invigning för säsongen idag blir det. Hääärligt!

Om mindre än en månad fyller jag år också. Börjar bli gammal nu... 24 känns inte så speciellt men nästa år 25 och sedan 5 år till 30. Oj oj! Fast jag har ju hunnit med ganska mycket. Köpt hus, ska gifta mig, tar körkort. Det rör på sig liksom.

Nej nu ska jag titta lite mer på Jay Leno innan jag fixar lunch!

Ha en härlig dag!

Ledig dag.

Började med tidig uppgång eftersom jag skulle iväg på körlektion. Det rullar på med körningen. Lite teori och sånt dom måste fixas också men det ska nog gå bra.

Kom hem med en enorm huvudvärk som fortfarande inte har gått över. Funderar på att ta en lite tupplur ihop om att den ska försvinna. Får se hur det blir med det.

I helgen kommer pappsen hit! Roligt!  De har inte varit här sedan vi flyttade in så det har hänt ganska mycket sen dess. Planen är att fixa o så i trädgård och boden under helgen. Rörigt värre på båda ställena.

Roadtrip till Tyskland.

image186

Vi hade en lång väg framför oss när vi åkte tidigt i lördags morse. Tur med vädret hade vi också.

image187

Ibland blev det lite tråkigt och då får man roa sig själv. Jag är ganska lättroad ;)

image188

Fin gammal väderkvarn.

Vi shoppade en heldel och så åkte vi hem igen.

image189

Häftig bro!

image190

image191

En liten paus. Som vilken sommardag som hellst.

image192

Mor och son.

image193

Det var en riktigt härlig dag. Roligt att komma iväg lite.

Tisdag.

Jo,jag har kommit fram till att så fort solen tittar fram och man känner en liten liten försmak av vårvärmen så hoppar och studdsar det i kroppen som om man vore nykär nästan. Härligt, eller hur?

Bara grejen att cykla till jobbet älskar jag. Nu gäller det bara att jag pallar upp för alla uppförsbackar med cykeln också. Inget gå här inte!

Nu är det snart dags för Äntligen Hemma (älskar inrednings/hus program). Och sen blir det sova tidigt ikväll (lycka till!) för imorgon ska vi upp innan solen!

Grönt är skönt.

image184

image185

Lite suddig bild den här ovan men ni förstår vad jag försöker visa. Som ni ser har vi inte riktigt kommit så långt att vi har fixat våra rabatter men det kommer... ganska hälrigt att gå förbi detta varje dag ändå.

Rycker i hela kroppen nu när våren är här!

Bedtime

Det börjar bli dags att sova nu...

När jag stod inne i badrummet förut såg jag att jag allt hade blivit lite lite skär om kinderna. Så går det när man sitter ute i solen och myser :)
Utemöblerna är nu framme (även om det ska bli snöblandat imorgon) och det var härligare än härligast att bara sitta och njuta av våren. Allt detta vårväder gör mig så glad, förutom när man vaknar alldeles för tidigt av fågelkvitter då vill jag bara kasta något hårt på dem trotts att de är så fina annars.

Har jobbat några timmar nu på kvällen idag. Tiden gick snabbt tack vare trevligt sällskap. Tur det. Annars är det aldrig skoj att jobba en lördagkväll. Eller hur?!

Ska krypa ner under täcket nu och bläddra lite i någon av alla hustidningar som vi har. Alltid roligt med lite tips och idéer.
Imorgon är det upp tidigt och iväg att jobba och slita. Puhh. 6 arbetsdagar kvar till  nästa helg. Blä.

Jag väntar hela tiden väldigt spänt på att Jennie och Ante ska bli föräldrar. Any day now. :)


Kram och GodNatt!

Fjäril...

Så härligt! Igår när jag skulle gå till jobbet såg jag en fjäril. Då är det äntligen vår. Eller hur?!

Jag kan även  informera om att idag är det 4 månader kvar tills vi ska gifta oss! Längtar!

1 April...

Har inte gått så bra att blogga i helgen då blogg.se håller på att fixa en massa. Men nu är jag förhoppningsvis tebax och allt som det ska igen.

Slogs av att det faktiskt bara är fyra månader till bröllopet på tisdag. Ojoj tiden går ju så fort. Dags att sätta igång med allt småpyssel tror jag.

Helgen har varit ganska lugn för vår del.Vi var och storhandlade i lördags och i söndags hade vi massa fix här hemma. Har bland annat planterat min änglatrumpet som jag har fått av min systers svärmor. Hoppas den tar sig nu!

Allt snö har nästan försvunnit här också.Härligt! Vill att värmen ska stanna kvar denna gång!

Vad händer annars? Njae inte alltför mycket, jobbar lite kväll denna veckan. Länge sen jag gjorde det så det är kul!

Ska ta och äta lite frukost här nu och sen fixa matlåda och duscha. Sen är det bara att traska iväg till jobbet!