Påskhelg med familj och vänner!

image176
Fredag: Middag hemma hos Magnus och Erica.

image177

Lördag: Då påskmiddagen hos pappa ställdes in pga sjukdom blev det istället plankstek hos syster och sambo.

image178

Söndag: På torsdag fyller Mattias pappa år. I söndags fick han lite paket av oss!

image179

Glass med chockladsås? Nepp detta är på väg att bli en väldigt mumsig maträtt. Konrad!

image180

Mattias ska provsmaka, såklart!

image181

Ibland blir man lite trött...

image182

...och ibland är man väldigt nyfiken!


Det har varit en härlig helg trotts kylan och all snö.


Inköp.

image175

Äntligen har den kommit på svenska! Janet Evanovich tolfte bok om Stephanie Plum.
 Försöker att inte kasta mig över den utan att istället läsa den när jag har lugn och ro.
Vi får se hur det går med det.

Nya glasögon.

Nu har jag börjat vänja mig lite vid de nya bågarna. Flashigt värre, eller hur?! Det är lite tufft med den lilla turkosa randen på sidan och att sedan hela insidan är turkos. Me like! Värsta allvarliga blicken blev det visst. Är ju inte alltför lätt att fota sig själv.


image172
image173

Glad Påsk!

Hoppas ni får en härlig påskafton mina vänner även om det påminner mer om vinter än vår ute! Idag har vi ännu en fullspäckad dag framför oss. Ska inleda med lite frukost och sen fixa med lite saker!

Igår hämtade jag min vigselring! Den passade *puhh*. Den är så otroligt vacker. Jag vill aldrig ta av den, hellst skulle jag vilja gift mig igår så att jag får ha den på mig. Tyvärr så gick inte min andra hälft med på det :( Den är iallafall underbart vacker och passar perfekt med förlovningsringen. Varför är det så lång tid kvar till bröllopet för? Den här eviga väntan gör mig galen ibland kan jag lova. Nu när det mesta stora är fixat och vi bara har en massa smått kvar.

Påskledig.

Ja om man tittar ut genom fönstret kan man tro att det är jul och inte påsk. Suck. Jag hoppades verkligen att våren var här nu och så kommer det en massa snö och förstör.
Imorgon ska det visst bli riktigt uschlig.

Idag har jag faktiskt haft semester, har dock inte fått alltför mycket gjort. Fixat och trixat lite och så men mest softat i soffan med lite serier.

I tisdags hämtade jag mina nya glasögon förrestne. Bild kommer vartefter. Just nu håller jag på och försöka vänja mig vid dem. De är väldigt annorlunda mot mina förra.

Nej nu börjar visst Gilmore Girls, min favorit!

Äntligen är de tillbaka!

Jag älskar deras texter och har sett fram emot lite nytt!

"cause its nine in the afternoon ,your eyes are the size of the moon
your good because you can, so you do "


Panic!At the disco


Bra jobb då förtjänar man belöning.

Vilket jag får just nu...
Sitter i soffan med laptopen brevid mig. Ser Bourne Ultimatum och äter ost och kex :) Härligt härlig söndagskväll!

Idag har vi varit mycket duktiga med städning och diverser annat pysslande. Blev en snabb tur till byn för att handla lite smått bland annat.

Vi har målat och fått upp skyltarna som morfar har gjort till oss.Blev perfekt!

image169


image170


Vi har även blivi klara med alla inbjuningskorten och skickat dem :)

image171


Växjö.

Jo jo idag fick vi för oss att vi skulle ta en tur till Växjö. Med mig bakom ratten då såklart, öva öva.

Blev lite småshopping och en underbar (som alltid) lunch på Subway! Hittade ett underbart fint halsband som jag verkligen verkligen vill ha.Jag får dock vänta lite tills jag kan köpa det, kostade inte helt gratis!

Är sjukt trött i benen nu efter att ha kört X antal mil och sedan sprungit i affärer i ett par timmar. Men kul är det!

Nu är det snart läggdags här och imorgon ska det städas, vad är annars söndagar till för?

Bra gjort Sverige!

Äntligen! Rätt låt vann! Jag hade faktiskt lite beslutsångest så jag ringde och röstade på både Charlotte och Sanna. Både blondinerna var värdiga vinnare! Nu får vi hoppas att resten av Europa stämmer in i att Charlottes låt är bäst! Heja heja!



Linslusen.

image166

image167

image168

Otäcka drömmar.

Vaknade med ett ryck i natt. Hade en sån hemsk dröm. Drömde att hela bröllopet blev helt misslyckat. Allting gick verkligen helt fel. Inget roligt att drömma sådant. Fast självklart kommer det inte att bli ett dugg misslyckat. Allting kommer gå prima :)

Sitter och fixar lite med våra inbjudningskort. De ska ju skickas ut nu snart :)

Börjar känna mig lite bättre nu också. Skönt det. Fortfarande jätte ont i halsen men piggheten har iallafall kommit tillbaka. Hoppas jag orkar med att jobba imorgon :)

Det närmar sig schlager nu förresten. Lovely!

Sjuk.

Något litet virus har hoppat på mig och min hals. Så nu sitter/ligger jag här hemma och mår inte alltför bra. Hoppas att jag piggnar till lite och kan jobba på fredag iallafall.

Som ni säkert förstår så händer det inte mycket annat just nu då. Tar det lugnt.  Ska fortsätta med det resten av kvällen tänkte jag.


Vilken rysare.

Jag satt som på nålar igår kan jag lova. Hoppade och studsade och höll tummarna att de bästa bidragen skulle gå vidare! Nu blev det ju inte riktigt så. Men men efter att ha sovit på saken och nu lyssnat på alla finalbidrag på Melodifestivalen så är allt bra :)

Till finalen har jag tre favoriter! Sanna Nielsen - Empty Room , Charlotte Perrelli - Hero och BWO - Lay your love on me. Det är de bidragen som jag tycker är bäst och som jag tror skulle fungera bäst i Eurovision. För de ska ju först lyckas ta sig genom en kvältävling för att överhuvudtaget kunna vara med i finalen.
Jag tror faktiskt inte Europa är redo för Nordman eller t ex Frida.

Nu är det dags för lite frukost och sen ska jag såsmåningom röra mig mot jobbet. Lång dag framför mig...

Bra jobbat!

Vilken tur att vi har haft sånt toppen väder idag! Efter jobbat traskade vi ut och pysslade i trädgården. En massa småträd utmed grannen åkte bort!

image162
image163

Se så bra det blev. Tack vare att dessa träd försvann så kunde jag plocka lite videung att sätta i en vas!

image164


Denna bild blev bara så cool. Det ser ut som den står på gräset och är jättestor, men det är den ju självklart icke.

image165



Nu ska det lagas lördagsgod mat och senare väntar soffan, lite lördags godis och Andra Chansen. Vilka blir det som går vidare till finalen? Jag har faktiskt ingen aning och det är heller ingen som jag hejar extremt mycket på. Tvärtom. Hoppas att Nordman eller E-type + pudlarna ej går vidare. Inte riktigt schlager va?!

Nu måste det väl ändå vara vår?!

image158
image159
image160
image161

Jag älskar fredagar!

Det är alltid lite extra skönt med fredagar. Särskilt när man jobbar och har två lediga dagar att se framemot. Nu är situationen inte så för mig denna veckan, men det gör inte så mycket. Jag är ju ledig idag. Och det gör det ju också till en extra speciell dag. Jag trodde jag skulle inleda morgonen med en lång härlig sovmorgon. Så blev det inte riktigt, men vad gör det, Jag myste i soffan med en film istället "Because I said so".

Mitt humör är verkligen på topp idag. Lyckades få en tid hos optikern i eftermiddag, dax för nya glasögon.Sen får jag se vad jag hittar på. Har en bok som ropar på mig, och en heldel One Tree Hill avsnitt att titta på. Härligt att ha en dag utan måsten.


Torsdag i trafiken.

Har kört dubbelkörlektion idag på förmddagen. Känndes väldigt bra måste jag säga. Vi var tre som turades om att köra stadstrafik och en heldel annat också. måste komma igång med teorin ordentligt också så att jag blir klar någon gång. Vill det där där kortet nu!!!!


Vår, vår, vinter, vår.

image156

Tänk vilken syn jag möttes av när jag kom hem idag. Den högas temperaturen beror dock på att fönstret på kontoret är inplastat på grund av lite läkage. Och så låg solen på och stekte. Men ändå. Inte ofta man ser dessa temperaturer i mars. Man kan ju alltid drömma vidare.

Kompade hem lite tidigare idag, jätte skönt. Har fått jätte mycket gjort. Bakat muffins till fredagsfikat som jag ska ha imorgon istället eftersom jag är ledig på torsdag och fredag. De blev så fina. Med lila och rosa hjärtan på, väldigt jag.

image157

Sitter här i soffan med vår nya laptop. Härligt att ha en hel, nya och fin dator i knät samtidigt som man tittar på tv. Nu kan jag dessutom lägga in bilder här. Yeey!

Då var helgen slut igen.

Visst går helgen fort.

Vi har varit iväg på hembesök i helgen. Roligt att träffa familj och vänner men STRESSIGT värre. Suck! I fortsättningen blir det att göra schema över när var hur och vem man ska träffa typ. Man vill ju hellst inte glömma bort någon heller. Det ska vara rättvist.

Vi har fått en heldel bröllopsplanerande klart i helgen. Hår och smink är bokat, catering är fixad lite till nu kan man säga, min ring är beställd. Vi har tittat på kyrkan, äntligen! Mycket bra jobbat! Inbjudningskorten är de också snart klara.

Jag har övningskört jätte mycket också. Stadskörningen är ju inte så otäckt egentligen. Bara ibland ;)

Nu tar vi det lugnt här hemma, film lite senare...


Här har ni mina snygga stövlar som jag ramlade över och som fick följa med hem!
image155

Då var det dax igen...melodifestival!

Min storafavorit för kvällen är ju då Charlotte Perrelli, hoppas hon har en bra låt och att hon går vidare. Sedan är jag litet blandad. Sibel kanske kan vara en höjdare eller så blir det Linda Bentzing som tar den andra platsen!

Men det de flesta ser fram emot är väl ändå Björn Gustafsson va?