Summering av våra Göteborgs tripp.

Jag har haft så kul i Göteborg, jag är sjukt trött, har åkt på en otrevlig förkylning och har träningsvärk som heter duga!
Vi shoppade både igår och jag passade på idag också. Sen var vi ute och åt och gick vidare i natten! Det blev inte alltför många timmars sömn i natt tyvärr, men det var det värt!

Här kommer lite bilder...


Sara och jag på tåget! Vi fick frågan om vi var syskon förresten. Så lika är vi väl inte?


Ganni, Cissi och Sara


Jag och mitt vin


Dricka för hela slanten


Jag och Emelie väntar på maten


Jag får en puss av Sara


Sara får en puss av mig

Vi hade som sagt en riktigt kul helg och vi har dansat till gammal 90 tals musik i hur många timmar som hellst!
Nu... VILA!


Tjejweekend

Imorgo bär det av till GBG med Sara, Cissi och Ganni. Det ska bli jättekul. Mattias ser fram emot att få lite tid för sig själv, säger han iallafall ;) Självklart kommer han sakna mig oerhört mycket! Vem skulle inte det? ;)

Vi ska iallafall shoppa och festa järnet!

Idag fick jag blommor!

Mitt i lunchen på jobbet idag fick jag en STOR korg med blommor! Snacka om att jag blev överraskad. Jättefin är den. Eller hur? Tur att jag hade bilen så jag kunde ta hem den ;)

Tack snälla Karin & Janne!


Brum Brum!

ÄNTLIGEN!

Nu får ni se upp på vägarna för här kommer jag!
Lyckades få en avbokad tid för omprov och denna gång gick det prima!

Efter att ha släppt av Mattias på jobbet åkte jag förbi mitt eget där jag hade sagt att jag hade körlektion, hihi!

Så nu vet ni iallafall, yeey!

Julklappstips!



Ingen människa kan tycka denna bok är tråkig! Jag skrattar och skrattar varje gång jag bläddrar i den!
Hett tips!

Första julpysslet

Ikväll har vi varit iväg och pysslat med jobbet. Jätte kul men det blev väl inte alltför snyggt ;) Dessa saker gör ju barnen på förskolor och skolor också. Man får ju lite prestationsångest att det ska bli bra! Men men, kul iallafall.





Det började med ett kaboom!

Ni vet man kan ibland ha en dålig dag. Typ man glömmer saker , inget blir som man vill osv.
Min dag idag kan inte bli värre än vad den redan varit.

Den började 04 och något i natt med att jag fick för mig att det knackade på dörren, självklart vågade jag inte gå ner så min kära kära man fick göra det! Ingen där. Jag hade väl drömt knacken eller så. Iallafall vi somnar om och vaknar två timmar senare, dax att gå upp. BLÄ! Vi är alldeles för trötta. Jag börjar sakta men säkert göra mig iordning och så. Vad händer?
Jo, påväg nerför trappen med massa saker i händerna. Då halkar jag och studsar ner för mer än halva trappen på min stackars rumpa.
Jag kom undan lindrigt med en massa värk och blåmärken. Ni som har upplevt vår trapp vet att det är verkligen lindrigt. Kunde ha gått mycket värre.

Dagen har flytit på ganska bra sen, frysit som en gris på jobbet men det var jag inte ensamen om. När vi kom hem så satte jag igång en tvätt och började med maten. Vips, så blir det svart och en propp går. Självklart  både spisen och tvättmaskinen och värmepumpen! Och diverse lampor. Vi hade ingeting hemma så Mattias var på Ica och köpte proppar precis.

Så, mina vänner nu förstår ni att det kan inte bli värre idag.

Men imorgon är en ny dag och då är det dags för nya bekymmer ;)


Love is in the air!

Denna gång var det världens bästa syster Fia & henne Fredrik!

Efter 8 år tillsammans var det äntligen dags!
Igår i rådhuset i Norrköping blev de man och hustru.  Ingen vet/visste något förutom vi som var där. Föräldrar och syskonen. Efter vigseln som gick på några minuter gick vi hem till dem och åt tårta och skålade i bubbel! Sen blev det middag på Pappa Grappa! Det var jätte kul, särskilt att uppleva en lite annorlunda vigsel än våran.

Lite bilder då såklart...























Happy "name-day" to me!

Och alla andra av mina nära och kära som också heter Elisabet! Lägligt att jag fick paket idag och allt. Även om jag får betala för det själv ;)

Har en förhoppning att jag ska hitta mitt julpirr idag. Har nämligen bestämt mig för att se Leilas Jul på tv4+ vid 21. Det borde få igång det, eller hur?!

Hade varit mysigt med lite snö, men vi får väl nöja oss med massa regn och väldigt hårda vindar :(

Vad händer annars då? Inte alltför mycket. Plockar lite smått här hemma och ser på Roomservice just nu. Bra grejer!
Vad gör du?

Nu finns denna i min ägo!



Limited Edition och allt! Svårt att fota men ytan är som typ skinn, eller ormskin eller nått.
Urtjusig!


Även en negativ dag kan ha små små ljusglimtar!

Mitt roliga paket från Ellos kom idag! Yeey! Hur många tjejer blir inte glada över nya kläder? Dessutom satt allting faktiskt bra. En kofta var lite stor men när jag har tvättat sen ska den nog sitta perfekt!

Hade beställt nya gardiner till sovrummet också. Typ guldfärgade med medaljong mönster. Problem med dem är att jag inte hade en tanke på att kolla längden på dem. En gardin längd är en längd liksom. Nu är det inte bara 10 cm korta utan de är halva om man kan säga så. Det fattas typ en halvmeter/meter ner till golvet. Visst bra så slipper de bli skitiga längst ner men jaaa jag vet inte vad jag tycker.... Mattias får nog avgöra sen. Annars åker de ut i hallen, för där har vi en soffa framför fönstret så där gör det ju inget om de är för korta.

Nu ska jag skriva in mitt nya schema i min kalender. Är så glad för jag har sammanlagt 10 dagar ledigt över jul och nyår. vet ni vad jag ska göra förutom att fira jul (såklart?) Börja renovera! Vi ska måla vitt i både övre och nedre hallarna där det är grått nu! Härligt att komma igång!

Det är bara att ta nya tag!

Jag har velat fram och tillbaka om jag skulle skriva om detta i bloggen, men det är så många som kommer fråga ändå så det är väl lika bra. Ibland kan bloggen vara ett bra ställe att skriva av sig på, ganska många av mina vänner och familj (??) läser den så då slipper jag berätta samma sak om och om igen.

Till saken då, hade ny uppkörning idag. Alltså den första jag gjorde räknas ju inte alls men det gjorde denna. Som ni kanske har förstått av rubriken så gick det inte alltför bra. Dels spöregnade det med betoning på spö ! Sen var jag så sjukt nervös och hade det som hände sist i bakhuvudet hela tiden, det var väl inte alltför bra då :(

Tur att Mattias hade skjutsat mig dit för då kunde jag gråta ut lite direkt efter. Nu känns allting lite bättre och min tanke är att det är bara att öva mer och mer och mer. Tills jag inte bara tycker att jag kan det utan tills jag kan det i sömnen!

Allting gick ju inte dåligt och om jag nu hade varit helskärpt så tror jag det bara hade varit en sak som det gått under på. Det är ju himla bra att det är med ecodriving av miljöskäl osv MEN det är så krångligt när jag inte har kommit in i den slags körning direkt. Det är svårt att göra om det liksom. Jag måste börja tänka helt annorlunda.

Men vet ni vad, jag mår bra och nästa gång kommer det gå utmärkt, perfekt, excellent när jag kör upp! Eller hur?!

Skit-skoj!

Jag kan inte sluta skratta!


Vart är julpirret?

Ni som känner mig vet att jag ser fram väldigt mycket mot julen. Jag brukar få det första julpirret ganska tidigt, nu är det mitten av november och pirret har inte infunnit sig.  Har iallafall börjat tänka lite på julklappar och sånt. Kanske skulle prova att dricka lite glögg någon kväll och lyssna på Absolute Christmas.

Men om ni skulle hitta mitt julpirr någonstans så kan ni väl säga till?

Bra reklamfilmer

Dessa reklamfilmer byter jag inte kanal på! Tror det kan ha lite med att det är bra låtar i båda.
Den första av dem är dock väldigt hemskt, men verklig.

 


Titt-ut

 

Nu får vi igen för alla spindlar som vi har dödat under sommaren!
Inte nog med regn så började det hagla JÄTTE mycket helt plötlisgt.
Tur att jag inte måste gå ut :)

Baka baka liten kaka

   
Tyvärr blev det vissa av dem lite lite väl mörka. Men det funkar iallafall. Den andra satsen blev iallafall perfekta!



Behöver jag säga att det doftar underbart i köket nu?

Söndag - en vilodag

Godmorgon mina kära vänner!

I natt har jag sovit riktigt dåligt, det har blåst så mycket att hela huset skakade så jag har vaknat till och från plus att det blir så kallt i sovrummet när det blåser ute, behöver nog täta fönstrena lite mer! Iallafall så är jag pigg och glad nu. Har dragit på mig myskläder, satt igång en tvättmaskin och precis avslutat en frukost framför tv:n. Idag bjöds det på en stor kopp te och rostade mackor med jordgubbssylt!

Planer för dagen är att vika en stor hög tvätt (varför blir den alltid större och inte mindre?), baka muffins och göra några försök till att göra julkort och kanske scrapbooka lite. Tar det lite som det kommer.

Imorgon är det en stor dag för oss, vi ska bli med värmepump. Äntligen ska vi slippa elda hela tiden och istället bara elda när det är riktigt riktigt kallt. Därav muffins baket, jag tänkte att de som gör jobbet kanske vill ha något till kaffet ;)

Ikväll såg jag att det går en film som jag har velat se länge, Ladder 49. För den som är intresserad så går den på tv 4 klockan 21 ikväll!

Hoppas du får en bra dag och kom ihåg att söndag är en vilodag, så ansträng dig inte alltför mycket ;)

Ny look

Jag tyckte att det var dags att förnya mig lite. Blev lite inspirerad av Jennie som bytte färg och så på sin blogg. Är väldigt nöjd med nya headern!

Vad tycker ni?

Bloggkoll!

Jag har hittat bloggkoll som är perfekt att använda för att kolla på alla sina bloggar. Självklart kan ni hitta min blogg där också!
Följ min blogg med bloggkoll

Say Hello to my new little friend!

Min nya snygga mobil, Samsung TouschWiz. Är helnöjd med den än så länge iallafall!



Skärpning svenska folket, Johan håller inte måttet!

Nu hoppas jag att alla som har tyckt att Johan är "bäst" i Idol hitills inser att han är för ung för att vinna det här. Man kan ju höra att han är i målbrottet, om han är duktig  på att sjunga ska han väl kunna det om några år istället. Kom tillbaka när du klippt dig och växt en halvmeter, det är iallafall min åsikt!

Alice rules än så länge!

Jultillbehör

De här var vi bara tvugna o prova, så söta!



Trevlig kväll

Jag har haft en trevlig kväll med min grupp, hemma hos min gruppchef. Vi lagade och åt tacos och bara umgicks. Jätte kul! Glömde dock min kamera så bilder kan ni glömma ;)

Mobilen som jag ska ha blev iallafall en Samsung Touchwiz. Jätte snygg och smidig! Får den imorgon, men kommer inte kunna ringa på den förrän på torsdag nästa vecka när mitt nummer är porterat. Så ni mina vänner som har väntat på att jag ska skaffa telia, på torsdag nästa vecka är det fritt fram och ringa billigt till mig!

Nu criminal minds!

Hjälp mig välja mobil!

Imorgon ska jag byta operatör och då skaffar jag en ny mobiltelefon också.  Frågan är bara vilken. Mattias tog en Iphone, men jag vet inte om jag vill ha en. Jag skulle gärna vilja ha en med touchscreen. Svårt val. Vill ha den "perfekta" mobilen!

Hjälp mig!

Vad är det vi äter egentligen?

Min syster berätta de häromdagen för mig om att hon hade läst i tidningen om alla konstigheter som de tillsätter maten vi äter. Nu har aftonbladet fått upp ögonen för detta (Läs Här) Helt sjukt iallafall vad vi äter. Men samtidigt ,vem har tid att läsa igenom innehållsförteckningen på allting man köper?
Jag tror att många faktiskt inte bryr sig, bland dem jag. Jag brukar inte läsa vad det är i saker och ting. Jag kan lova att jag lär börja. Att handla lär ta flera timmar!

Vad tycker du?


Nu är det söndagkväll, igen.

Då är det som vanligt slutspurt för helgen. Ljusen är tända, myskläder på och tv programmen har börjat. Vad ska man annars göra en söndag kväll? Gå på Yoga som min duktiga storasyster? Jo, hade jätte gärna gjort det om det fanns någon yoga att gå på.Det krävs en heldel att gå ut i kylan från det varma och mysiga hemma för att träna, good work sis!  Blir lite avis på sånna saker. Men jag har ju själv valt att flytta från Norrköping och med det också flytta från närheten till diverse saker. Förhoppningsvis blir det lite bättre när jag får körkort.

Iallafall så har det varit en mycket trevlig helg med besök. Imorgon är det en ny vecka. Vi håller tummarna att allting går som det ska :)


Datanördar är vi allihopa!


Det är ju faktiskt pinsamt men jag måste ändå visa er!
Igår kväll såg det ut såhär i vardagsrummet! Vissa har fredags snacks, vi har laptops ;)

Även svärföräldrarna rockar!




Tittut!





En härlig dag i julens tecken.

Nu sitter vi här, mätta och nöjda efter maten!
Det har varit en jätte rolig dag på julmarknad och vi har handlat en heldel saker. Mest ätbart faktiskt, t ex god ost, korv, godis, brända mandlar, glögg. Ja , ni vet sånt typiskt juligt. Vi hade tur med vädret så pass att det inte regnade på oss. Det var dock grått och dimmigt större delen av tiden. Men vad gör det när man har julsånger, ser de fina granarna med ljus som pryder sidorna av vägen och får trängas med 20 miljoner andra människor som var sugna på jul.

Självklart fick kameran följa med oss...

  

   





  

  








Besök

Nu sitter vi här med Mattias föräldrar som är på besök. Vi är alla fyra lite småtrötta och har suttit och tyckt till om Idol. Visst var det grymma idag? Det kanske var musiken som gjorde det?! Imorgon är det julmarknad för hela slanten! Tjoho!

Göteborg!

Nu är det bokat och klart! Om några veckor åker jag och några tjejkompisar till Göteborg för att shoppa julklappar och släppa loss i Gbgs nattliv. Ska bli SÅ roligt! Jag längtar! Ville bara berätta det...

Höstdepp?!

Allting jag gör går av bara rutin just nu. Jag vaknar, går upp. Klär mig och äter frukost. Går/åker till jobbet. Jobbar 9 timmar. Går/åker hem. Fixar middag. Äter. Sätter igång datorn och sätter mig med den i soffan. Sätter igång tvn efter ett tag. Duschar och går o lägger mig. Så börjar det om. Blä!

Jag har liksom inte lust med något, jag är inte sugen på någon mat och jag känner inte för att laga någon heller. Vill bara krypa in under täcket och vakna om någon månad kanske. 
Varför känner man såhär just nu mörkret kommer?
Vad har du för tips som kan hjälpa mig att få tillbaka orken och lusten?


Ett underbart tradera fynd.

Denna klänning vann jag auktionen på! Den sitter perfekt och är precis lika snygg som jag hade hoppats!
100 kr inkl. frakt!




Ett ovanligt sätt en uppkörning kan gå fel på.

Idag hade jag uppkörning inbokad!
Innan ni jublar och grattar så ska jag beräta vad som hände.

Allting började bra, jag körde stadstrafik osv och så skulle jag iväg och parkera på en stor parkering, uppdraget var att backa in på platsen. Jag står då jäms med en ruta och ska börja svänga lite men innan jag gör det så säger det PANG, och en bil har backat in i sidan på oss.
Att fylla i papper osv tog ju sin lilla tid så jag hann inte köra tillräckligt mycket för att kunna bli godkänd. Jag får självklart en ny tid och behöver inte betala för den men kan man ha mer otur?

Väl hemma här brast allting och jag har nu slut på tårar för denna gången. Det enda positiva jag kan se är att nu vet jag hur en uppkörning går till och jag behöver inte vara lika nervös nästa gång och att det inte var mitt fel att vi blev påkörda.

Så nu vet ni... idag hade kunnat vara dagen jag tog körkort men istället blev det dagen då jag blev påbackad. Det suger.

Att jag har kunnat missa...

att Fall Out Boy släppt nys ingel. Fy skäms på mig!

We Rock!

Idag så råkade Mattias hitta något som han jätte gärna ville ha. Lägligt nog var det jätte bra pris så det fick fälja med hem. Det är ett guitar hero spel till vår Xbox360. Jag har provat, det är SVÅRT! Iallafall för mig, för Mattias går det kanon. Men jag får leva på att jag är bättre på dansmattan än han hehe.

Vi ser inte alltför rockiga ut i våra myskläder , eller hur?


Kalla dagar

Nu har det varit riktigt kallt ett par dagar. Kallast på nätterna men även dagarna har det varit någon minusgrad. Burrrrr!
Idag har vi varit och övningskört någon timme. Det gäller att bara nöta nöta nu när det närmar sig... Innan dess var vi duktiga och bar in en massa ved. Ett måste innan vi får vår värmepump (längtar!)

Bilderna är tagna vid 12 tiden idag. Frosten håller i sig







Halloweenparty!

Igår var det Halloween. Vi började dagen med att klä ut oss på jobbet och därefter var det After Work och därefter var det ännu mer party!

Hade en grymt kul kväll med alla min jobbar kompisar och även föredetta jobbar kompis ;) Vi var självklart hur snygga som hellst!


Sara, Annika , jag och Carro


Ganni som häxa och så Sara som är död efter ett bet från moi


Cissi var polis!


Cissi och Sara på dansgolvet


Jag biter Sara!


My girls!
Cissi,Ganni ,Cilla,Britt och Sara!


Idag hittar ni mig i soffan där jag tar det ganska väldigt lugnt!