Jag tycker till...

KLÄDER
Skor: gärna med lite skaft på dem
Sneakers: converse
Jeans: Mysiga och välanvända
T-shirt:  Med något roligt tryck
Underkläder: Mjukt och skönt

ACCESSOARER
Väska: en snygg och rymlig till vardags, en liten och fräck till fest
Plånbok: Ganska liten men alla kvitton ryms ändå ;)
Klocka:  På mobilen
Tv: Platt, stor, LG
Mobiltelefon: Noika XpressMusic 5310
Kamera: Canon Ixus 70
Dator: HP

BADRUM
Tandkräm: Pepsodent
Tvål: En som inte luktar sjukhus
Parfym: DKNY red eller green apple
Medicin: panodil, eox (vid röda vågen), annat vid sjukdom

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Soda Streamat
Vin:  Är vuxen nog att dricka både rött och vitt
Bröd: Kommer inte på vad det heter... de är runda och väldigt goda
Glass: Choklas eller Ben&Jerrys Cookiedough eller polka på sommaren

HEMMA
Säng: 180 bred, Ikea
Lakan: Vitt oftast, ibland något färgglatt
Espressomaskin: Kaffe är för vuxet
Kylskåp: Stort och vitt

FÄRDMEDEL
Bil:  vi har en Saab 95 dock jobbar jag fortfarande med kortet
Taxibolag: Åker aldrig taxi
Cykel: Min Monark

ÖVRIGT
Frisörsalong: Lugg här nere, där uppe är det Hair n´Beauty
Bank: Lokal Sparbank


Nu vill jag utmana alla som läser min blogg och som bloggar själva!
Jennie, Anna, Erica, Emmelie, Cilla, Britt, Steffi, har jag glömt någon?

Måndag.

Det är alltid samma sak, varje måndag, man har inte kunnat somna tidigt kvällen innan så man är tröttare och segare än någonsin och ligger gärna och drar sig en kvart extra. Sen går själva arbetsdagen fort.  Kvällen slutar med att man sitter och gäspar i kapp i soffan. Bonus denna kväll är dock att jag fryser så jag skakar som ett asplöv. Blä för hösten för att det är så kallt men samtidigt är det mysigt ju, nu värmer ljusen man tänder bra och fleecefilten får inte svetten att rinna.

De senaste dagarna har jag haft lite "hemlängtan", vid vissa tillfällen vill jag så gärna flytta tillbaka men samtidigt trivs jag med vårat hus och liv härnere. Jag behöver bara få en stor dos hemstad och familj och vänner så är allting bra sen.
Du vet väl om att du är välkommen hit att hälsa på också va? Vi har alltid (nästan) plats för en gäst, då syftar jag dock på er som jag känner. ;) Tror inte att alltför många som jag inte känner läser min blogg men jaaa... iallafall!

Nej mina fingrar börjar bli frusna nu... bäst jag slutar skriva! Ha en myspyskväll!

På promenad genom byn


  

   
                                                                    Såhär fint ser det ut utanför mitt jobb

   ^
^ Här började M & jag övningsköra när det begav sig

Tjejkväll

Jag har haft en riktigt trevlig kväll med mina vänninor! Vi har sett bröllopsfilmen, spelat Buzz och snackat en heldel! Är lite småtrött efter att ha druckit en halv flaska vin så nu sitter jag i soffan med lite chips i en skål brevid mig. Det får nog bli sovdax snart.

 
Sara & jag
                                                             
  Carro och Cissi

Sara, Ganni, Bim och Carro - alla koncentrerade på Buzz


Tack tjejer för en trevlig kväll! Sov gott!

TGIF!

Vi sitter här hemma och softar och tittar på videon ifrån bröllopet! Vi tänkte att vi skulle kolla igenom den en gång nu när vi fått den utbränd!  Det blir förmodligen en visning av den imorgon när mina vänner kommer hit. Men jag skulle nog kunna se den massviss med gånger!

Sitter samtidigt med datorn och kollar på en massa gamla bilder. Som ni ser i inlägget nedan ;)

Haha , det är lite roligt när vi går ut ut kyrkan, vi går SÅ i otackt Pinsamt! Sådär då var det värsta över! Mattias kan titta upp från sin dator och jag kan dra ner filten från framför ögonen.
Ska titta vidare lite nu...

Glömde.... Tack och lov att det är fredag. Behövde lite helg kände jag idag!

Hårhistoria.


Hittade denna bild från nyår 2005. Jag hade lugg då också, fast lite mörkare hår :) Brevid mig är det min kära syster för er som inte visste det :)
Den kvällen hade vi riktigt kul, jag säger bara Sambucca!

Gos


Någon som trivs att ligga i mitt knä

Efter en dag i mitt nya hår

Det är så kul att alla tycker att jag passar i min nya frisyr! Jag är fortfarande väldigt ovan och det lär ta ett tag innan jag känner igen den där personen i spegeln hehe.

Idag har det varit en jätte fin och solig höstdag. Synd att jag suttit inne på jobbet större tid av den. Kompade dock hem tidigare idag och det var riktigt skönt. Fixade lite hemma och så, sånt som man inte har hunnit i veckan!

Jag försökte göra paj för att glädja min make, jag vill tillägga att jag inte är överdrivet förtjust i paj. Både att äta den och göra den är ingen höjdare tycker jag. Iallafall så blev den väl okej men ingen matlåda för mig, jag gråter inga tårar för det. Mattias blev glad iallafall och det är ju kul!

På lördag ska jag ha en liten tjejkväll här hemma. Vi ska spela Buzz, kanske dansa lite dansmatta, se filmen från bröllopet osv.

Ikväll är det vår stora tv kväll, från 20-23 är vi upptagna ;) , men jag tänkte roa mig med att skriva inköpslista tills imorgon då vi ska handla mat. Börjar bli tomt i kylen och skafferiet.

Nu ska jag bläddra lite i min nya skvallerblaska innan top model/idol börjar!

En ny människa

    


Nu har jag varit hos min frisör och gjort mig höst fin! Väldigt annorlunda blev det men jag är helnöjd! Jag och Mattias måste bara vänja oss först!

P.s I love you

Såg denna underbara film igår. Har läst boken och filmen var minst lika bra. Jag kan varmt rekomendera den!


Två goda ting denna kväll.


Min underbara make diskar!


Lördagsmums!

Ordning och reda

Jag fick lite sug att plogga ordning och reda på allt möjligt i förmiddags. Jag passade på att ta mig an vårat skafferi som var ett helt virrvarr av saker.
Titta så fint det blev!



Igår kväll...

...var det Mattias som lyckades kura ihop sig med Lizzy i soffan. Hon är ganska egen med sånt. Hon ligger hos mig i soffan och i sängen är det bara Mattias som duger.


Kanelbullar

Idag hade jag med mig lite fredagsgot till min grupp på jobbet. Då vi inte var så många inne blev det mycket över. Vi två som var kvar när det var dags att gå hem, delade på det. Ingen idé att det ligger och blir torrt och gammalt liksom. 
Mattias och jag har mummsat som efterrätt här nu.Men den som gillar bullar mest i vår familj är ju vår lilla kissemiss Lizzy. Hon blir så fräck och hoppar upp i knät och försöker äta av bullen. Idag nöjde hon sig dock med en liten bit när hon såg vad vi åt.

In i tv:ns värld.

Nu har min sjukdagar fått ett slut och jag traglade mig till jobbet idag. Det gick riktigt bra, trotts whiskeyrösten.

Ikväll var en perfekt "sitta i soffan och se på tv"-kväll. Lägligt att jag fortfarande inte borde träna. Värre nästa vecka när jag ska komma igång igen.  Just nu är det Lyxfällan, jag får alltid en känsla att jag vill fixa och trixa med vår ekonomi så den blir peeeerfekt! Ser jag ett inredningsprogram, då suger det i inrednings och renoveringstarmen. Den enda tarmen som det inte suger i är när jag ser ett program som det jag såg igår. Det var en dokumentär om två tonåringar som ville plastikoperera sig, man fick följa med dem när de åkte till Usa osv. En av tjejerna hade ju vettiga anledningar och så men den andra, hon hade inte provat att gå på gym, äta rätt eller något sådant. I hennes ögon var fettsugning den lättaste vägen. Ja, bhöver jag tillägga att det inte blev någon operation för hennes del. Hennes föräldrar sa Nej och när hon fick se hur det gick till vill hon inte längre.

Helt sjuk. Men iallafall så tycker jag det är så intressant hur man kan bli så uppslukad av ett tv program.


Idol VS Top Model

Alltså, hur tänker de? Både Idol och Top Model på samma tid? Jag vet, de är olika kanaler som konkurerar med varandra. Men det vore väl bättre om tittarna kunde se båda? Jag kör iallafall med zappning, Lite här och lite där. Hihi. Lite trist men det funkar.

Vad tittar du på?

Fortsatta snörvel och hostningar.

Min dumma förkylning har ännu inte lagt sig. Min förfriskningskur med soffliggande, tv serie och blandsaft har inte kickat igång ännu. Vi fick äntligen , efter att ha tagit goooood tid på oss förslag på tackkort. Nu ska vi bara räkna på hur många vi behöver och beställa dem! Yeey! Bättre sent än aldrig.

Vi har också fått dvdn från bröllopet. Har inte tittat på den ännu, blir kanske till helgen men det ska bli riktigt kul!
Nu ska jag försöka beställa lite nya kort i mitt nya namn. Allt det är ju klart nu!

Host snörvel host

Blev ett plötsligt uppvaknande idag när de ringde från jobbet och undrade om jag kunde börja tidigare då en av mina kollegor var sjuk. Visst, why not? Är klar och tar mig ner på 45 minuter. Sakta men säkert på morgonen inser jag att min förkylning har nått ett nytt stadie. Vid 12 tiden gick det helt enkelt inte längre, näsan rinner konstant, kan knappt prata o när jag gör det så hostar jag så det river i halsen. Jag ligger i soffan med en fleecefilt och har en STOR kopp te brevid mig.  Längtar tills min man kommer hem och kan ta hand om mig. Jag blir så himla ömklig när jag är sjuk. Men någon gång ska man väl få tycka synd om sig själv?

Kvällsmys


Lizzy och jag har det mysigt i soffan.

Jag sitter o snörvlar, hostar och fryser. Hon är ett riktigt bra element i knät iallafall.
Vi såg Hål i Väggen förut hur kul som hellst!

Här är gumman förut idag när vi hade lagt en massa tvätt i hennes favorit fåtölj.


Frunch

När min kära make gick upp vid 8 i morse somnade jag gott om. Vid 10 tiden känndes det dock som om det var dax att dra mig ur sängens värme och få något gjort idag.

Iof har jag inga planer alls, sitter i soffan och är proppmätt efter frunchen. Mattias ser på någon film och jag tittar till lite då och då. 

Såhär mumsig var frukosten idag...


Mackor med stekt ägg, salami och ost. En stor kopp te för min onda hals!
Mumma!

Min nya väska!

Jag har ju helt och hållet glömt att visa er min nya snygga väska, nyinköpt i Tunisien!
Bilderna blev inte världsbäst men man ser någorlunda iallafall.



Nu är jag redo för hösten.

Vi har varit i Växjö jag Mattias och Sara. Hittade allt jag behövde för en gångsskull. Det börjar verkligen kännas höstigt ute nu. Bara runt 13 grader på dagen och kvällarna är riktigt kalla. Igår kväll åkte våra tjocka vintertäcken fram i sovrummet också, så nu slipper jag frysa mig genom natten.

Min snygga höst/vinter jacka! Toppen att man kan knäppa kragen när den är uppfälld!



... och så de nya skorna! Lite cowboysare över dem tycker jag!

Tunisien


stranden


en del av poolen


lite hotell, lite pool


Vi rider dromedar


Jag i Sahara


soluppgång


En del av hotellrummet


Liiiiite solbränd


Vattengympa i poolen!


Del av den fiina foajén


Mattias i öknen

Ett litet smakprov från vår resa iallafall...

Hemma från bröllopsresan

Häärligt att vara på svensk mark igen (om man bortser från allt regn, kylan, att semester är slut osv). Vi har haft en alldeles underbar bröllopsresa till Tunsien. Det har varit varmt ,gott och slött! Helt perfekt!

Bilder och sånt kommer när jag har lite mer tid...

Ville bara säga Hej!

Feeling good!

Njuter av att ha några dagar ledigt. Bara min make och jag! Igår var det vår 1 månads bröllopsdag. Tänk så fort tiden går när man har roligt :)

Ska vila lite nu tänkte jag...