förändring

Kan ni se skillnaden? Jag slängde i lite ny färg i håret igår, skönt att piffa upp det lite nu när våren kommer.



piroger

Jag fick för mig att göra piroger idag. Gick sisådär men när de stått i ugnen så blev de betydligt bättre. Jätte goda faktiskt!


Helgen i Göteborg

Sara och jag var ju i Göteborg i helgen. Vi kunde ju valt en bättre helg med tanke på snöovädret men vi kunde ju inte be dem flytta melodifestivalen liksom. Satt med huvudvärk och ont i magen hela fredagen och var orolig att tågen inte skulle gå och allt möjligt hemskt. Men det gick ju bra och vi hann till och med i tid till tåget som också var i tid. Det var först när vi kom till Gbg som vi fick vänta, hela 40 minuter innan det var vår tur att köra in på stationen.  Vi bodde på First Hotell G, super fint hotell och bekvämt att det låg i samma hus som stationen.
Efter lite shopping så gjorde vi oss vackrare i lugn och ro , sen middag i baren innan vi åkte till Skandinavium och upplevde Melodifestivalen live. Riktigt häftigt att se det live, helt annorlunda mot tv tycker jag. När det var klart skulle vi två och alla andra 8998 personer ut samtidigt. Puhh. Lyckades tillslut hitta en taxi efter över 30 minuters väntan. Det blev en drink i hotellbaren och sedan utgång tillsammans med Emelie!

Efter 4,5 timmars sömn åt vi en underbar hotellfrukost och sen blev det en slappar dag innan vi åkte hem ca 1 timme försenade, dock så fick vi sitta på tåget på stationen och vänta.. skönare än att stå ute iallafall.

Mycket trevlig helg var det, konstigt nog tog jag inte särskilt mycket bilder. Men några blev det iallafall.


Fint hotellrum!


Sara är fin :)



Jag är oxå fin med och utan mitt fina röda läppglans :)


Kvällens outfit!


Timo Räisänen värmer upp publiken.


Skaninavium


Alcazar


Maffigt!


Darin


Crusified Barbara


3 blåa gubbar :)


iPhone

Jag har ju glömt att berätta att jag har blivit med iPhone, eller det kanske jag inte har. Hur som hellst så köpte vi ju ett case till den igår som skyddar den lite. Blev ursnyggt även om det inte är rosa ;)



alla hjärtans dag

Vaknade utvilad idag efter första natten på min nya kudde som jag köpte igår.
Vi har precis ätit amerikanska pannkakor framför tv:n och jag fick ett paket av min kära make :)


Mumsig frukkost :)


Lizzy gillar snören


Denna fina fleecefilt fick jag :) Älskar Miranda nallen, fick faktiskt en nalle av Mattias i fredags redan :)

Nu har vi lite småfix här hemma sen ska det slappas för söndagen är ju faktiskt en vilodag!

dålig början men ett bra slut

Idag var en sådan dag som man önskar att man aldrig gick ur sängen.  Den började redan vid 4 i natt när jag vaknade och hade sjukt ont i magen. Upp och ta värktablett och sedan var det bara att ligga och vänta på att det värsta skulle släppa så jag kunde somna om. Somnade iallafall om tillslut.  Vi hade tänkt gå upp skapligt, vid 8 eftersom vi skulle vill Växjö en sväng. Men vi sov visst trotts väckarkloca en timme extra, insåg att det hade snöat sjukt mkt så efter frukost blev det att borsta fram bilen först och ge oss iväg.
När det har snöat så kör plogbilen, vi hamnade bakom två plogbilar och typ 15 andra bilar på 2+1 väg, väldigt frustrerande! Vi tog oss tillslut dit och efter att först inte ha hittat det vi ville i 2 affärer befann vi oss i telia butiken för att köpa ett skal till min iPhone som jag har skaffat mig. Efter 20 minuters väntan ville jag gå, men min kära make är envis och satt kvar, i 1 timme!!! Trotts långa köer och väntetid så personalen (flera av dem samtidigt) iväg och jag antar att de fikade. SUCK! Man kanske kunde gått en i taget istället? Och hjälpt kunderna i butiken? Näe näe...efter den frustrerande dagen kom vi iallafall hem och åt en mysig middag, såg en relativt tråkig deltävling i melodifestivalen och ser nu på OS och hoppas på svensk medalj :)


en romantisk middag för 2


Eftersom det är alla hjärtans dag imorgon lagade jag ikväll en romantisk middag till mig och min make :)
Tanken var tapas. Blev dock väldigt mycket mat.
Jag gjorde: falska sniglar, tsatsiki, köttfärs"korvar" (haha vad kallar man dem?) med vitlök och persilja, klyftpotatis, vitlöks och chili frästa räkor och så lite ölkorv och vitlöksbröd :) En salig blandning med sådant som vi tycker om.

Mätta och nöjda blev vi :)


Long time no see

Men hallå! Tänkte att jag iallafall skulle visa ett livstecken här även om bloggen ligger lite vid sidan av nu... Har haft en fullspäckad vecka med mycket på jobbet och när jag kommit hem därifrån har jag varit helt sjukt trött. Längtar tills dagarna blir lite ljusare så att man får lite mer ork (hoppas jag iallafall!)

Ikväll tar vi det lugnt, har ätit en god middag med varmrökt lax, potatisklyftor och kall sås! Smaskens!Nu är det någon komedi på tv Anchorman, Will Ferrell är ju helskön. Imorgon ska vi titta på lite tapeter :) Vi har nämligen lite planer här hemma...


Mumsiga middagen!


Mattias jobbar och Lizzy gosar.


dålig på att uppdatera , jag vet!

Blä och suck vad jag är dålig på att blogga.
Min ursäkt denna gången är att jag har varit så trött och har haft en himla massa med jobb och vardagsliv :)

Har iallafall köpt mig en ny telefon :) En iPhone fick det bli, gillar den starkt, efter en dags användande...!
Sara har varit här och sett på Melodifestivalen med mig :) Rätta låter gick vidare, jag blev så glad. Jag skulle var nöjd med att skicka Salem Al-Fakir direkt till Oslo :)