Semester

Tiden går fort när man har roligt, en vecka har redan gått på semestern. Vi har spenderat större delen av veckan "norr över" och träffat våra familjer och vänner, helt utan stress! Underbart! Men det är samtidigt väldigt skönt att komma hem och få sova i sin egen säng i natt.

Tänkte att ni säkert vill se lite fina bilder från vår vecka, så här kommer de!


Första kvällen blev det ett kvällsdopp tillsammans med Nicke, Emmelie och lille Dexter. Riktigt skönt!


Värmen höll i sig även på torsdagen så efter ett besök hos mormor och morfar blev det lunch och bad vid samma sjö som ovan men på andra sidan sjön :) Ser ni vilket fint vatten! Nästan som medelhavet ;)


Vårat sällskap för dagen, Fia & Fredrik.

Vi tillbringade sedan kvällen ute hos Ms föräldrar, i deras sommarstuga.

Fredag, redan. Vi besökte Ms morfar som har flyttat in på ett äldreboende och sedan åkte vi med min pappa, Fia och Fredrik till Söderköping. Vårat mål var Smultronstället!
Efter bara en liiten stund i kö, man kan få vänta ett tag ibland. Så fick vi beställa våra glassar och det dröjer ju inte längre förräns man är proppmätt!


Mums!


Puh!


Göta Kanal


Kö!!


Vilken tuffing va? ;)



Söderköping är en fin stad :)


På fredagskvällen var vi hemma hos Magnus och Erica som har flyttat till radhus och fått en liten Jonas för några veckor sedan. Mysigt och väldigt god mat!

I lördags var det regningt på dagen så då passade vi på att gå på stan och shoppa lite. Ni får se bilder senare i veckan, allt ligger i väntan på att tvättas just nu.
På eftermiddagen var vi en sväng hos Nicke och Emmelie och fikade lite och sedan blev det middag med Fia och Fredrik.


Sangria är gott!


Fina Fia!


Kommentarer
erica säger:

Ser mysigt ut med allt bad, men osmickrande bild på mig måste jag säga =P Tur du skrev att Jonas redan är född för de syntes inte hehe.. Man blir inte bättre än man är va? Förstår att du njuter av att vara hemma igen. Tycker det är skönt att så många är villiga att komma hem till oss så vi slipper åka land o rike runt för o träffa alla. Hoppas du får en fortsatt skön semester =)

2010-07-18 | 21:32:19
Bloggadress: http://eccas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback