sommar

Åh vilken tur vi har det med vädret!

Jag vet att det är en typisk svensk grej att vi aldrig är nöjda med vädret. Antingen är det för kallt, för regning, för mycket snö, för blåsigt eller för varmt.

Jag vill inte klaga på att det är fint, men oj så varmt det är! Vi har typ 25-30 grader hemma, inomhus, ungefär samma ute. I bilen när jag kör hem från jobbet är det bastu och även inne på jobbet har vi det varmare än vanligt. Det hade varit en mycket enklare vardag om vi 1, hade haft en stor fet pool, 2, jag hade haft semester!  Men nu är det bara att försöka njuta och göra det bästa av de varma dagarna :) (Positiva tankar, intalar jag mig själv varje dag, jag måste sluta klaga och vara negativ!)


Midsommarhelgen

Nu har det visst gått ett tag sedan jag bloggade sist. Jag har inte överdrivet mycket inspiration för att blogga tyvärr men den kanske kommer tillbaka nu under sommaren, vi får väl se. En sak är säker, jag tänker inte sluta blogga helt iallafall.

Midsommar har det varit och vi har haft (eller har fortfarande) besök av syster + make.  Medans de tittar på fotboll så passar jag på att blogga.
Helgen har varit kanon trevlig.

Toppen väder, massa god mat och vin och en hel del skratt!

Som alltid har jag massor med bilder från helgen.


sill och potatis - ett måste på midsommar


de äkta makarna


Fia gillade inte denna bilden men jag tycker den är jätte fin för den är inte tillgjord alls :)


Många måltider blir det, efter en promis och lite solhäng blev det grilltajm!




Fia och jag fick för att spela lite fotboll, vi fick snart sällskap av grabbarna också!

Det blev en inte alltför sen kväll och sen sov vi väldigt länge på lördagen, skönt att få sova ut.
Efter frulle hade solen fortfarande inte titta fram helt och hållet bakom alla moln så det blev en sväng iväg till ett mysigt lantcafé och påvägen hem stannade vi till och gick en liten promenad i ett fint naturområde vid Mattias jobb.








Fia posar.


Jag leker.

Idag har vi haft strålande solsken hela dagen! Vi har för det mesta suttit ute i solen och blivit grillade, det känns nu kan jag lova, lite lätt skär är jag allt!


härlig helg

Hej på er, Nu har jag bombaderat er med massvis med bilder som min underbara make har tagit ;) Kan inte låta bli, de är ju så fina! Jag önskar att jag kunde ta bra bilder. Får väl gå en kurs hos honom i sommar eller så!

Vi har haft en toppenhelg, umgåtts med våra familjer och hann hjälpa några vänner att flytta en liten stund! Fick även se en supersöt liten bebis :)

Nu är vi hemma och trötta som alltid när man är borta över helgen. "Bara" 5 veckor kvar tills vi har semester, puhh. Aja det ska nog gå bra. Det är ju snart midsommar iallafall och det ska bli trevligt!

Nu blir det lite soffmys innan vi ska sova :)


den blomstertid nu kommer








på mig själv



När jag satte mig och tittade igenom bilderna som M tog förra helgen insåg jag att jag faktiskt ser smalare ut. För 4 månader sedan hade jag avskytt en sådanhär helbild på mig själv. Visst jag är inte nöjd än, men att jag känner mig bättre till mods när jag ser mig själv på bild eller i spegeln är väl åt rätt håll?


måsarna






Min kära make är duktig på att ta fina bilder. Förra helgen var vi ute på promis och vi hittade några fotogeniska måsar.
De är blir fina på bild men är sjukt jobbiga i verkligheten!


Green Day - helt oförglömligt!

Igår hade vi en underbar dag i Göteborg med shopping på dagen och Green Day konset på kvällen! Vi var hemma vid 3 tiden i natt och är sjukt trötta nu men det är helt klart värt det!

Våra platser på konserten var helt okej, vi hade sittplats och vi såg ju bra och ännu bättre tack vare de stora tvskärmarna på sidorna om scenen.


Köerna ringlade sig lååånga!


Första förbandet Johnossi, det börjar fyllas upp!


Förband nummer 2, Joan Jett and the Blackhearts.


Strid ström av folk in på Ullevi


En full rosa kanin kom in på scenen för att värma upp publiken lite till.


Äntligen kom de ut på scenen.






Ett av alla fans som fick komma upp på scenen.







Hela konserten var helt otrolig och bland det bästa som jag sett!

mina shoppingfynd från Göteborg


Lång linne från Indiska


Tunika också från Indiska


svart tunika även denna från Indiska



Jag är så kär i denna väsk/påse från Accesorize! Hur snygg som hellst!

Sen bidde det även leggins, underkläder och ett par svarta tygskor :)
Är mycket nöjd med mina inköp!


Tvåsiffrigt

-10,2 kg

Kan ni fatta? Det är många tunga mjölkpaket det. Jag måste ju jämföra det med något ;) Jag tror alla någon gång har funderat på vad som man själv skulle ha på brickan som Anna Skipper tar fram i slutet på Du är vad du äter. Jag tror inte jag skulle ha mjölk dock, kanske delicatobollar eller bullar. Hmm.. det är riktigt många delicatobollar det.

Nu är det bara att fortsätta i samma takter så ska jag nog nå mitt mål såsmåningom!

Satt och tänkte på hur gott det skulle vara med en påse smågodis, alla mina favoriter då så klart. Men så tänkte jag på hur mycket ProPoints det är och att det verkligen inte är värt det. Hur gott det än är. Blev riktigt stolt över mig själv, för ett par månader sedan hade jag kastat mig ner till ica och köpt alldeles för mycket godis och det hade slutat med att jag mådde illa och hade dåligt samvete.

Go Go Go!