sommarbus

En av sakerna som vi saknar med att bo så himla långt från våra familjer är att vi inte träffar lille Dexter så ofta. Varje gång vi träffar honom så har han vuxit massvis och pratat mer och mer. Nu när vi var uppe passade vi på att träffa honom.

Vi har blåst såpbubblor i sommarstugan

D plockade vinbär som jag fick smaka

M & D lekte med kuddarna i soffan

Vi var på busfabriken :)

mer bus...


Summertime

Efter vårt tur i Frankrike och en snabb sväng hemma tog vi bilen och körde upp till våra gamla hemtrakter.  Sara följde med ett par dagar och i måndags hade hon och jag en riktig tjejdag. Först var vi hos frissan, sen blev det en rejäl shoppingtur innan vi åkte hem och gjorde oss snyggare än vad vi redan är ;) Sen blev det middag på en uteservering och några öl.
Vi har även hunnit med bildvisning för våra familjer från vår resa (de behövde inte genomlida alla 1000 bilderna dock, jag hade halverat det), ätit glass på smultronstället (ett måste) och busat på busfabriken med Dexter.

Ibland så kan man sakna att bo så nära alla och kunna ha möjligheten att göra så mycket mer saker utan att behöva köra långt. Men så får man sin dos och så kommer man hem och då vill man ingenstans. Eller det blev ju inte riktigt rätt, vi vill ju flytta men inte så långt, bara till en liten större håla än den vi bor i nu.
Min systers mysiga balkong

De har det så himla fint och dessutom bjuds det på riktigt god mat :)


Jag och min sister from another mister :)


We like to pose :)


Food!


Glass på Smultronstället - innan vi började äta var vi laddade...


Efteråt - inte lika laddade längre... det kändes som glass ut genom öronen.


Syster och jag var ute och åt jättegod mat för att förfira hennes födelsedag.


Sen träffade vi pappa och hans sambo, så vi tog några öl med dem på en uteservering.


pappsen och jag


To be continued...




Jag är tillbaka

Hej på er! 3 veckor har nu gått sedan jag bloggade sist och det har varit 3 fullspäckade veckor. Jag har fortfarande 1 veckas ledighet kvar och den veckan ska vi spendera här hemma. Nu har vi farit och flängt så pass mycket de senaste veckorna att jag knappt vill sätta mig i en bil.

Vi började semestern med att åka på bilsemester till Frankrike och vackra Normandie. Verkligen en "once in a lifetime"-resa. Jag lovar att bombadera er med bilder sen, vi tog över 1000 stycken :)
När vi kom hem hann vi med att tvätta alla smutstvätt innan vi satte oss i bilen och körde upp till familjerna och vännerna norröver. Där stannade vi ungefär i en vecka och hann med massvis med roliga saker.

Nu är vi som sagt hemma och jag njuter så pass av det så idag blev det en tur till Ikea :) Man kan ju inte sitta hemma hela tiden och är det Ikeaväder så är det, eller hur?

Jag återkommer med massvis med bilder från sommarveckorna...



Semester

Nu äntligen är semestern här. Ska verkligen passa på att njuta dessa 4 veckorna och koppla bort all stress och allt jobbrelaterat. Bloggen kommer inte vara prio och jag kanske inte kommer blogga alls under semestern. Men håll ut! Jag är tillbaka när det är dags för vardag igen, eller när jag har abstinens ;)

Trevlig sommar!


Slö söndag

Idag har varit en såndär dag då jag hade miljoner saker att göra men ingen lust att göra något typ. Ingen höjdare. Fick i alla fall lite städning gjord, alltid något. Nu på kvällen har jag fastnat i soffan och kommer nog tillbringa resten av kvällen här också, det är ju så skönt :)

Dagens middag var en riktig höjdare. Cous-cous blandat med wokgrönsaker, ugnsstekt kyckling och kallsås med fetaost. Fick bli en klutt beasås också så såsen räckte till matlådan :)


Smakar sommar

Något som verkligen är A och O när det är sommar är sill och potatis och jordgubbar och mjölk :) Åhh särskilt jordgubbar och mjölk är en favvo, skulle kunna äta det varje dag :)

Jag brukar alltid moffsa ihop potatisen med gräddfilen, men det blir ju ingen snygg bloggbild då ju.

Moffsar jordgubbar lite också, eller kanske delar dem lite i alla fall men moffsa låter roligare.


Iron Maiden 1/7 2011 Ullevi

I fredags var vi lediga från jobbet så när vi hade vaknat packade vi in oss i bilen och körde till Göteborg. Vi inledde vår besök där med att strosa runt i affärer, blev inte alltför mycket shopping dock. Kunde inte riktigt hitta det jag ville ha, så är det ibland.
Efter allt strosande var vi hungriga så det blev god middag på Jensens Böfhus. Mätta och nöjda traskade vi till Ullevi där vi trodde vi skulle mötas av enorma köer, så var det när vi skulle se Green Day. Men vi hade flyt och kom in nästan direkt. Sen blev det lite dödtid innan det satte igång ordentligt.

Konserten var riktigt maffig och även om jag inte är världens största Maiden fan så är jag riktigt nöjd :)

Vi var lite dåliga på att ta bilder faktiskt men några ska ni allt få se.

Utsikten från hotellrummet, en bit bort ser man Ullevi

Inte alltför mycket folk

Laddad kille :)

Graveyard spelar, inte så fullsatt

Sabaton spelar - det börjar fyllas

Nu så börjar det likna något :)

Vilket drag!


 


Sommartider

Sorry för dåligt bloggande i veckan. Jag har som vanligt många bra ursäkter, men ska inte trötta ut er med dem.
Kan istället berätta att jag har gått runt och hade väldigt ont i min stackars rygg i veckan, det började i söndags och sen blev det bara värre. Efter samtal med sjukvårdsrådgivning och efter att min kollega som utbilder sig till sjukgymnast kollat lite så kom vi fram till att det kanske var typ diskbråck, ischas eller diskbuktning av något slag. Ont gjorde det i alla fall.
Jag fick lite övningar att göra av sjukgymnasten på vårdcentralen och hur konstigt det än låter så hjälpte de nästa direkt. Det har blivit mycket att stå upp och jobba vilket jag iof borde göra varje dag. Igår var jag ledig (vad vi gjorde kommer i ett annat inlägg) och vi gick runt väldigt mycket, nu känner jag knappt av det.  Har nog konstaterat att det kanske har lite med min arbetsställning att göra. Hur jag sitter/står och jobbar liksom. Håller tummarna för att de sista dagarna nu innan semestern inte ger mig ont igen bara.

Nu har det mörkna på och åska och blixtra här. Mullrar riktigt högt :( Me don't like! Dessutom är det inte så lyckat att se på tv då och jag vill ju se "The Killing" som vi spelade in i torsdags, aja får väl ta och läsa en bok kanske.