I Stockholm

Sitter på hotellrummet och väntar på att vi ska träffas och äta frukost. Gårdagen gick jättesnabbt.
Flygresan var lite läskig, men den tig bara en timme så det var ju skönt.
Vi blev hämtade på Bromma av vår kollega Hasse som stod redo med varsin latte och choklad! Den lyxen kan man vänja sig vid.

Sen var det mässfix större delen av dagen. Jag hade tankar på utgång på kvällen, men det orkades inte med. Vi åt middag på hotellet och drack lite vin. Sen avslutade jag kvällen med en film på rummet. Åh ja just det, åt min favvo moules frites. :)

Jag vaknade alldeles för tidigt men låg och drog mig läääänge. Ska nog gå ner och knacka på hos Sara snart.

Bilden ska föreställa Tanja och min middag... Om man kan se något.


Tråkig?

Har insett att min blogg är tråkigare än tråkigast :(
Har noll inspiration just nu dessutom.

Vad ska jag blogga om? Hjälp mig!


Mörka dagar

Nu är jag lite inne i en såndär svårt att blogga period. Tröttheten tar över om kvällarna och på dagarna jobbar jag ju.

Jag måste också ta tag i att börja packa. På lördag tidigt på morgonen åker jag till Stockholm på mässa. Det ska bli riktigt kul! Dessutom ska Min sister from another mister - Sara med.

Woopido!


Brunett

Ja ni, idag vaknade jag minsann som brunett.
Blev lite mörkare än vad jag tänkt mig från början, men jag börjar vänja mig.

Igår hade jag en riktig rom-com afton. Hade två riktigt tjejiga och romantiska filmer. Perfekt!

Nu börjar det bli dags att gå upp. Sitter och lyssnar på John Mayer och vill inte dra bort täcket, det är ju kallt!

Idag har jag inga planer alls :(


Point of no return

Nu blir jag kastanjett ;)


Inget

Lördag och när man tittar ut genom fönstret är det grått och ruggigt. Valet är att gå ut och göra något vettigt i trädgården ELLER så sitter jag i soffan och läser tidningar och ser film. Ibland kan det behövas en sån dag. Särskilt efter hektiska veckor.


Fredag!

Efter en stressig jobbdag/vecka så är det väldigt skönt att slänga på sig pyjamasbyxorna och kasta sig ner i soffan. Nu ska jag minsann vila upp mig inför en ännu mer stressig jobbvecka. Men först helg som sagt. Imorgon blir det nog lite ute fix, bäst att passa på innan snön kommer.




Jag känner mig så himla snygg ikväll så jag var tvungen att visa er ;)


Mini Jul

Ikväll har vi jag julpyssel på jobbet! Julmat, julmust och pyssel. Ja just det, lussekatter också!


Gränspolisen på TV

Alltså vi har fastnat lite för Gränspolisen Australien på kanal 9 om kvällarna. Det är så kul! Folk försöker verkligen allting.

Exempel på konversation:
Tulltjänsteman: Har du något i fickorna?
Man på väg in i landet: Nej!
Mannen plockar fram pengar, hör och häpna från fickan.
Tulltjänsteman: Men vad är det där då?
Man: Pengar
Tulltjänsteman: I fickan där du precis sa att du inte hade något

Sen har vi ju de personer som inte pratar så bra engelska, ofta i denna serie är det äldre personer från Asien.
De har alltid packat med sig mat i resväskan, mat som inte får föras in i Australien. De har aldrig deklarerat maten.  De försöker alltid bortförklara det det inte alls är mat för det är ju t ex torkat. Det slutar i alla fall alltid med böter. Surt liksom. Dessutom filmas deras pinsamma ögonblick. Ingen höjdarstart på semestern kan jag tycka.

Men åker jag någon gång till Australien ska jag i alla fall inte ta med mig någon mat, tala osanning eller se nervös ut. Det brukar ju leda till att man får stanna kvar på flygplatsen alldeles för länge.


Söndag

Här sitter vi och äter en mysig söndagsfrukost. Ute är det fortfarande frostigt, så vi får inleda dagen med lite innefix, innan vi går ut och jobbar.


Polka

Woho!
En av mina favoritglassmaker har kommit till frysdisken!


Loppis lördag

Idag ringde klockan tidigt. Då var det bara att packa in mig i bilen tillsammans med en full koffert. Jag har nämligen stått på loppis. Det gick väl sådär. Sålde inte så mycket som jag hade hoppats, men lite av sakerna jag inte fick sålt passade jag på att skänka.
Ska definitivt göra det fler gånger.

När jag kom hem var jag helt sjukt trött. Tog en dusch, drack en kopp te och somnade på soffan i ett par timmar.

Nu är det film som gäller.


Torsdag

Imorse gick jag skrapa rutorna på bilen :( my god nu är det typ vinter. Är absolut inte laddad för vinter. Det är så halt och kallt då ju. Jag som är så klumpig ramlar alltid.




Mysko bild - men that's me!


TråkTisdag

Tisdagar är väldigt intetsägande tycker jag. Det är fortfarande långt till helgen och man är oftast tröttare än på måndagen.  Trotts tisdagens tråkigheter så har denna dagen bara sprungit iväg. Vi har en lite lugnare period just nu, men man passar på att rensa undan och sen har man alltid i bakhuvudet att det kan slå till och bli mycket när som helst.

Idag var första dagen som jag körde samma väg till jobbet som när jag träffade på grävlingen, det var riktigt obehagligt faktiskt. Jag satt på helspänn hela vägen typ. Dessutom är det ju älgjakt, så det kan ju komma både älg, hund eller jägare utspringande på vägen. Vågade inte köra med hyrbilen idag, den är så fin, men jag ska våga mig på det imorgon. Hoppas dock att min bil är klar snart, saknar den ;)


Utöver att jag går runt här hemma och letar efter saker som jag kan sälja på loppis så har jag inte gjort så mycket. Fick värsta energikicken förut, borde gjort något vettigt då, typ sprungit eller så. Men det var mörkt och regnigt. Jag börjar tror att jag är ursäkternas mästare...

Slö och frusen

Jag sitter i soffan, inrullad i en filt med en tjock stickad kofta på mig och fryser. Det har varit riktigt ruggigt idag :( Dessutom sitter jag just här och är inte och hoppas och studsar på träningen. Med andra ord är jag både slö och frusen.
Har idag äntligen fått mig en hyrbil :) Hoppas dock att min bil inte dröjer alltför länge, den är ju faktiskt bäst. Även om jag kan vänja mig vid denna här också.
Ikväll är planen att jag ska göra så lite som möjligt, imorgon däremot så ska jag plocka fram lite mer saker att sälja på loppis. Ska stå på lördag, för första gången. Blir nog bra. Har faktiskt (!!) rensat ut en massa handväskor att sälja, det ni! Jag som typ samlar på dem...

Nej men, nu börjar ju ensam mamma söker...

jag köpte mig en tjusig fickspegel i helgen ;)

 

Kvällens middag var en riktig hit: Lax,spenat,paprika-chili creme fraiche med pasta och wokgrönsaker.


Malmö med syster

I fredags slutade jag vid lunch och åkte då och hämtade Fia som kom med tåget. Vi tog "the grand your" på mitt jobb och åkte och storhandlade innan vi la oss i soffan och slappade resten av kvällen.

Lördag morgonen började tidigt då vi skulle med tåget till Malmö vid 9. Vi inledde dagen i Malmö med shopping i ett par timmar och sen vilade vi ut oss på hotellet innan vi gick ut och åt på TGI Fridays (yummy!!). Efter middagen tog vi taxi till Nöjesteatern och såg Legally Blonde - The musical.

Det finns bara en sak jag kan säga om musikalen - OMG!
Så otroligt bra... går knappt att beskriva, ni måste se den helt enkelt!

Fulla med endorfiner (och vin) satte vi oss på en uteservering (ja, i Oktober!) innan vi avslutade kvällen framför tv:n på hotellrummet.

Såhär mysigt hade vi det när vi åt :)

Här sitter jag inte ont anandes om hur mätt jag kommer bli

Fia visste dock hur mätta vi skulle bli

Trotts detta var vi tvungna att äta "oreo madness".

Kan ni förstå att vi satt på första raden i mitten. OMG! Bästa platserna ever.

happy sisters!

Ännu gladare sisters på uteserveringen!

 

Vilken lyckad helg! <3


Problem att blogga från Blogg.se appen?

Ledsen att jag inte bloggat på ett tag men jag har försökt blogga från blogg.se appen men har inte lyckats få inläggen publicerade... får bara något felmeddelande... störigt! Jag som blev så glad när jag äntligen kunde blogga från mobilen... Hoppas jag kan få det att fungera snart...

Ibland händer det

Idag hände det som man inte vill ska hända.
På väg till jobbet körde jag över en grävling :(
När den första chocken lagt sig, insåg jag att bilen skrapade i under och att jag borde stanna. M var inte så långt iväg så han kom, jag fick panik och vi ringde bärgaren och försäkringsbolaget.

Efter mycket väntan åka vi till verkstan för att kolla läget och om de kanske hade en hyrbil, det hade de inte :(

Vi får vänta tills på måndag med att få en sådan, tur vi har en bil till :)


Kvällskvisten

Lizzy och jag sitter/ligger i soffan och tittar på Greys Anatomy. Äntligen är det tillbaka! Kul att det kan vara något positivt med den annars så tråkiga hösten. Tv säsongstarter, dricka te och tända ljus....


Pippi style

Morgon.....

Om den är god eller inte är för tidigt att säga. Men det blir nog en bra dag, tror ni inte det?

Idag kör jag på Pippi style. Min nys tröja från Ullet och flätor!

Ha en bra dag!


Dåligt humör

Usch!
Idag har jag varit en riktig surbulle. Vet inte varför men illa har det varit. Började försiktigt och slutade ned att jag blev irriterad på minsta lilla grej.
Så nu sitter jag här, med huvudvärk och tunga ögonlock (det tar på krafterna att vara sur).
Har dividerat med mig själv om jag ska träna eller ej, det slutade med att jag ska träna. Trotts världens sämsta dag och 0% lust att åka iväg och svettas.

Suck!





Hoppas att morgondagen känns bättre, kanske behöver jag bara en god natts sömn...


Ommöblering

Har känt ett tag att jag är lite trött på hur det ser ut här hemma. Iom att vi måste få huset sålt innan vi kan packa ihop och flytta någon annanstans får man försöka lösa det så länge, så man trivs liksom. Så idag tog vi ett rejält tag och möblerade om i matsalen och vardagsrummet. Första tanken var att byta rum helt men det blev för mycket kändes det som.

Tror jag är nöjd med ommöbleringen i alla fall, är så trött så jag vet knappt vad jag heter.



Matsal, bibliotek, mysig läshörna... you name it!


vardagsrummet, spegelvänt

Besök

I helgen har Ms bror, fru och deras son varit här på besök. En stort anledning till min trötthet utöver Ullareds besöket är nog att jag inte riktigt är van vid en 2,5 årings sovtider. Men det som är bra är ju att jag kommer somna som en stock ikväll.

Hur som helst har det varit jätte trevlig att ha dem här :)

Dexter fick lite presenter av oss, bland annat en spindelmannen kostym.

Jag fick experthjälp med pizzabakandet.

Pizzatime!


Fint

I dimman på väg hem från Ullet fick jag några fina bilder på solen...


Ullared

Är helt slut efter en dag med shopping på Ullared. När vi kom dit var det sjukt mycket folk och man kan ju bli smått galen på alla som inte vet hur de ska bete sig bland folk.

Well Well, nu ska vi slappa på soffan en sväng.