En helg i april

Hur frustrerande är det inte när man försöker blogga från mobilen men appen bara fuckar up hela tiden? Väldigt!
Det är nämligen anledningen till varför det har varit så sparsamt med blogginläggen nu i helgen.
Datorn har inte åkt upp särskilt mycket eftersom vi har haft finfint besök från Norrköping. Pappa med sambo har varit här, nu har de nästan precis åkt hem igen.
 
De kom redan i fredags eftermiddag och då hann vi med en liten sväng i affärerna här omkring innan Mattias kom hem och vi lagade mat. Sen blev det några glas vin och en tidig kväll.
Lördagen påbörjade jag på gymmet med ett bodypump pass och därefter kom jag hem till ett färdig dukat frukostbord. Mattias hade köpt världens godaste bröd från konditoriet under oss.  Hur underbart är inte det att gå ner på lördagsmorgonen och köpa färskt bröd till frukosten? Tror det kommer bli mycket sådant i sommar!
 
Efter frukost och efter att pappa gjort några skivfynd i en skivaffär så satte vi oss i bilen och åka till Växjö. Det blev först en sväng på stan och en fika följt av ett besök på ett shoppingvaruhus och lite sen lunch. Vi som inte hade tänkt handla något blev ganska förvånade över att vi kom hem med en massa saker. Bland annat så köpte vi krukor och dynor till ballkongen. Nu ska vi bara städa där och plocka fram utemöblerna så kommer vi få det så mysigt så!
 
Idag har vi helt strålande väder och imorgon ska det visst bli typ 15 grader (!!) Älskar verkligen våren och värmen. Funderar på om det ska bli en liten promenad i det fina vädret innan jag sätter igång med det jag tänkt fixa här hemma idag. Är så sugen på att ta ballkong fixet idag, men vi kan nog inte komma åt möblerna i källaren som det ser ut nu. Vi måste lyckas sälja våra gamla utemöbler från huset först.
 
Pappa är mycket för teknologi!
 
Lördagsfrukost!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback