Nyttig bananglass


Här kommer receptet på den mumsiga bananglassen jag gjorde igår. Jag hittade receptet här och modifierade det lite. Jag tog lagom med jordnötssmör så det blir 1 propoint för 1 portion.
 
 
Nyttig bananglass
2 portioner
 
3 bananer
1-2 msk jordnötssmör
 
 
Gör såhär:
Skiva bananerna i 1-cm tjocka skivor och lägg dem i frysen i minst 4-5 timmar (eller ännu hellre över natten). Lägg sedan bananskivorna i en mixer/blender och kör tills det blivit en mjuk, krämig glassliknande smet. 
Tillsätt eventuellt jordnöttsmör och kokosolja - om du vill - och servera direkt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback