Snart är det jul här i mitt hus...

Oj så fint det blir när man öppnar jullådan och ställer fram alla fina saker!
Imorgon kommer det dessutom lukta ljuvligt då jag ska ha det stora julbaket här hemma :) Måste ju ha något att bjuda på när vi ska ha en liten glöggfest på söndag. Kommer bli helmysigt!

Sovdax...

Sista tisdagen i November.

Brrr... det börjar bli kyligt ute.Och mörkt. Mörkt när man kommer till jobbet och mörkt när man ska därifrån. Hoppas snön kan komma snart och lysa upp lite.

Är lite extra glad idag för jag ska ha lite extra semester denna veckan :) Hade lite semesterdagar över och så sa de på jobbet att man kunde få så why not? Onsdag och fredag är jag ledig. Det ska städas och sedan göras julfint!

Nu ska jag titta lite på Laguna beach....

Tidig julklapp!

Denna häftiga fick vi igår från Mattias mamma och pappa, en liten tidigt julklapp!

Väldigt häftig vändbar ljustake! Gå in på Våges och titta!

image34
image35

Vad gör du ikväll?

Jag har att göra...

image33

Sömntuta.

image32

Urax var verkligen jätteslö igår och tryckte ner sig mellan Mattias, mig och soffan. Mys!

Ännu en trevlig och fullspäckad helg.

Precis som det står i helgen. Fullt upp igår med provningar av klänningar och sedan åkte vi till Wapnö på julmarknad. Mys även denna marknad , fast mycket var bekant sedan förra gången.
Igår kväll satt vi alla fyra och halvsov i sofforna och såg film.
Idag blev det lite elpysslande för gubbsen och jag pysslade lite här hemma och nu tar vi det allmänt lugnt. Lite planerande inför julklappsinköp blir det, vi funderar på att åka till Malmö på lördag och handla det som ska handlas, Skönt att ha alla inköp klara :)

Det är mindra än en månad till min semester nu, UNDERBART! Jag ska helnjuta av att vara ledig :)


image29

image30

image31



Klänningsjakt - en ganska lätt sak ;)

Inledde dagen med ett besök på byns brudklänningsaffär. Var inte alls på humör och trodde verkligen inte att jag skulle hitta något. Men oj så fel jag hade. Som jag känner nu behöver jag inte kolla någon annanstans. Det står mellan två olika klänningar .. hmmm ska skaffa lite smakråd från nära håll som kan få hjälpa mig tycka lite. Vilken jag än väljer så ser jag ut som en prinsessa ...

Tänker inte visa dem här men jag kan hinta med en bit av en av klänningarna som jag tittade på idag så ni förstår vilken stil jag satsar på...

image26

Nu är det kväll igen.

Fredag imorgon. How nice. Ska bli skönt med lite ledighet.

Två lokaler är ni preliminär bokad till bröllopsfesten, det känns väldigt skönt. Beslut om vilken blir när vi har tittat på dem i mellandagarna. Mattias fixade idag även en bokning för bröllopssviten. Nice. Han är så underbar som hjälper till, man har ju hört historier där grabbarna vill göra allt annat än hjälp hehe. Jag är glad att Fia och Karin också är så sugna på att hjälpa till. Känns bra. För jag kan faktiskt förstå varför endel tjejer blir som galna när det gäller sina bröllop. Jag börjar bli knäpp redan.

I helgen ska jag försöka att inte stressa upp mig alltför mycket iallafall. Julmarknad ska bli så mysigt och sedan bara umgås och ha kul resten av helgen!

Nu ska jag ta senaste Familly Living och lägga mig i sängen. har haft väldigt svårt att somna de senaste nätterna och att sova överhuvudtaget. jag bara vrider och vänder på mig hela tiden. Suck.

Stoppar in en bild på en enkel men fin brudbukett...

image25

En grå och trist torsdag.

Händer inte särskilt mycket nu. Jobbar som vanligt och det tar upp den mesta av min tid.

Försöker hitta en lokal och ett catering företag till bröllopet, det går sisådär.  Vi har kommit fram till att det blir nog billigast om vi handlar alkoholen själv istället för att ta ett paketpris i en lokal med mat och allting. Så nu måste vi som sagt hitta en lokal där man kan ha det så.

Har också gjort den stora upptäckten att det snart är jul. Vart är alla önskelistor? Planering är A och O när det gäller julklappsinköpen. Nästa helg är det ju faktiskt 1.a advent. Mys!

Imorgon kommer Mattias föräldrar hit. Det ska fixas lite med el och sen så ska svärmor och jag titta lite på klänningar till the big day!
På lördag ska vi åka till Wapnö julmarknad också. Härligt!

Sockervadd.

Ända sedan vi bestämde att vi skulle gifta oss har det varit sockervadd i mitt huvud! Jag glömer saker, jag byter ut ord mot fel ord osv. Helrörigt. Förhoppningsvis släpper det efter ett tag när jag börjar få koll på saker! Kom precis på att jag måste kolla upp bröllopssviten! och äta frukost också ja...


Kyrka.

Okej, nu är kyrkan bokad. *puhh* vilken lättnad att den var ledig. Hon på församlingsexpeditionen tyckte nog att jag var ute väldigt lång tid i förväg men vill man ha något får man fixa det snabbt innan någon annan tar det!

Fortfarande mycket kvar att fixa men en sak i taget... måste fixa en liten planeringsbok tror jag, det kan behövas!

Utöver bröllopsplaneringen händer det inte alltför mycket... jag har jobbat hela helgen och ska även göra det idag. Har fastnat vid datorn som vanligt men borde nog gå och äta frukost nu snart, magen skriker!

I do, I do, I do!

Jaa ni... nu har vi bestämt oss! I sommar ska vi bli man och hustru!
Jag är så lycklig!

Nu är det bara att sätta igång att boka och planera och styra och ställa!
Mer detaljer vart efter...

Fredagskväll.

Härligt med helg, trist att behöva jobba men jag överlever nog ;) Är fortfarande inte helt nöjd med designen men det rör sig åt rätt håll iallafall... vänta några dagar till så får ni se så fin den kan bli :)

Är helt slut efter veckans utbildning så jag tänkte gå och lägga mig och se klart Idol i sängen faktiskt. Amanda var klart bäst idag! Mattias eller Andreas åker är min gissning. Har inte kollat sådär jätte mycket , har varit lite sckervadd i huvudet känns det som ikväll men det blir bättre hoppas jag!

Nej nu ska jag krypa ner under täcket...

Lite nyare.

Nu har min kära sambo hjälpt mig lite med designen här :) Så fint så.

Det händer inte mycket annat, har utbildning denna veckan på jobbet, sista dagen imorgon. Sen är det vanligt jobb som gäller igen.

Fick nytt schema idag, alltid lika kul! Har härligt semester i jul i 10 dagar! Jobbar dock nyårsafton men bara till 21:15 och eftersom det inte blir nytt år förrän 00:00 (har jag hört) så finns det gott om tid att fira! Det är ju ganska bra betalt då också :)

Ska dra mig mot sängen nu, lägga mig med nyheterna på i bakgrunden och glutta lite i Vi i villa, en av mina numera stora passionera är numera inrednings och hus tidningar och vi får massvis och sen har jag nya Hennes som jag inte ens öppnat ännu.

Näpp, sängen var det. Via garderoben för att lasta in alla ihopvikta rena kläder, när vi väl tar tag i att vika ihop det rena så blir det väldigt mycket på en gång så jag kan lova att imorgon är det stor beslutsångest om vad jag ska ha på mig :)

Good Night!

Vill ha!

Jag har kommit fram till att jag vill ha en sånhär kalender nästa år!
I need one!

Första snön!

I morse när jag vaknade var det en fröjd för ögat med all denna snö, tyvärr har mycket av den försvunnit nu men det är så fiiiint ändå :)

Blev även spännande bilfärd till jobbet med Sara som förövrigt hade sommardäcken på, gaah men det gick!

Igår hade jag min första körlektion på körskolan SÅ kul och SÅ nervöst var det. Lite skakigt med ny bil men men om några lektioner har jag vant mig!

Annars så är läget lugnt, går en utbildning på jobbet denna veckan, det är skönt för då blir det "normal" arbetstid :)

Nu ska jag sätta igång på pannkaksmixen... det går åt så himla mycket när vi gör för det är ju så gott, eller hur?

Den fina kransen.

image22

Härliga Helg!

Det är alltid skoj att få besök men det är också skönt när man blir ensamna igen.
Vi har haft en fullspäckad helg med full fart och många skratt. Gänget kom i fredagskväll när jag jobbade, så då blev det mest slappande och lite snack. Vi fick jätte fina inflyttningspresenter. En räffsa, en snöskyffel, en liten leksak til Lizzy och den här..
.

I lördags vaknade vi tidigare , åt frukost och körde iväg (jag körde all the way) till Huseby Bruk julmässa. Det var SÅ mysigt. Det var dock iskallt men iallafall strålande sol :)

            

           

Det blev en hel del shopping :)  



På lördagkvällen serverades det tacos och lite vin och öl som senare på kvällen övergick i smarriga drinkar!

          
        

Idag blev deten promenad runt byn efter fruskot innan gänget plockade ihop sig för hemfärd. Nu väntar soffan och en massa tv tittande :)








 

Besök.

Jo idag kommer ett par kompisar från Norrköping. Har gått runt och röjt lite här hemma så det ser någorlunda representabelt ut när de kommer :)

Har precis bäddat rent i gästrummet och öppnat upp så det får vädras ur lite grann.

Snart är det återigen dags att åka till jobbet. Tur att det är fredag, sen är jag ledig i 3 dagar.Och därefter utbildning i en vecka... nice!

Det verkar som vi inte får så mycket oväder här och det passar oss perfekt för då blir det ev. julmarknad på lördag. Mys.


Aldrig nöjd.

Nu ni, nu har jag gjort en ny blogg igen och jag tror faktiskt att jag är nöjd nu!

Jag var lite trött på PrinsessanRebecca bloggen pga namnet... och på metrobloggen funkade det inte riktigt som jag ville så TADA! I'm back here.

Designen får vara som den är tills min kära Mr Ernie (hihi) har tid att titta på den :)