Snart helg igen...

Veckorn går så fort och nu är det straxt helg igen. Veckan har varit full av allt och inget. Lite bröllopsplanering, vi har pratat med vår präst och bokat tid med henne. Sen har det jobbats på som vanligt... Ihelgen ska det partajas lite med några jobbarkompisar. Ska bli riktigt skoj!

Har inte alltför mycket att uppdatera om tyvärr... ska försöka göra lite mer så jag har något att skriva om ;)

Den blomstertid nu kommer...

image225
image226
image227

Eurovision continues

Ja ikväll hejar vi ju på Charlotte! Har inte hört någe om låtarna i denna semifinal så har inte några förhandsfavoriter. Trodde att Ukraina skulle vara bättre eftersom den var favorit, men den var inte bättre än Hero tyckte jag.

Schweiz var bra men låten är ju helt klart snodd från Amy Diamonds It can only get better...

Vi får som sagt hålla tummarna att Charlotte går till final!

Eurovision begins...

Ikväll drar det igång... Första semifinalen idag. Favoriterna för ikväll för min del är nog Grekland, Ryssland och Norge. Det är de jag kommer ihåg att jag gillade när de var på inför programmet.

På torsdag får vi hålla tummarna för Charlotte!

Ha en mysig schlager kväll!

Örongodis!


Min fina låda.

Denna fina låda fick jag födelsedagspresenter i av min kära syster. Eftersom den är så fin så är den nu placerad på hatthyllan, får se vad jag kan komma på att stoppa i den.

image224

Blötdjur.

image223

Såhär tjusig var jag efter cykelturen hem idag i spöregn. Gahh! Inget jag vill göra om kan jag lova.
Det var skönt att ta på sig torra myskläder och bara grypa upp i soffan med en filt sen. Myyyys!

Annars har jag jobbar idag och igår, klippte gräsmatten alldeles själv i lördags. Sjukt jobbigt men vilken bra träning det är! Ska försöka se till att göra det varje gång, gratis motion kan man ju inte säga nej till. Och så är det kul också!

Bröllopet närmar sig med stormste. Mycket kvar att fixa dock. Vi beställde Mattias ring i lördags så nu är det överstökat. Vi har båda köpt skor nu också, kom på att vi ska gå in dem innan bröllopet också. Så vi slipper skavsår.

Nu är det snart Vänner, alltid lika kul!
Väntar på att min blivande make kommer hem snart också...


Flower Power

image220

Det är så himla fint när äppleträden blommar! Man blir lite lycklig inombords nästan. Summertime!
Idag är det dock inte alltför glatt, sjuk huvudvärk och grått och trist.

Födelsedagshelg.

Mycket har hunnits med i helgen. Jag har fyllt år, vi har hälsat på familjerna uppe i Norrpan och haft två födelsedagskalas och lite party.
Jätte kul att träffa alla, som vanligt och som det barn jag är så är det ju himla kul att få paket också! Har tagit en heldel bilder i helgen men lägger upp guldkornen här nedan.

Fredag...

Kalas hemma hos Mattias föräldrar med Mattias bror + fru och morfar.

Vi bjöd på grillat kött med potatissallad och lite grönt. Ett och annat glas vin slank ner också.
image211

Denna fina "skattkammar ö" fick jag av Mattias bror + fru.

image212

Paketöppning. Jag blir förvånad och väldigt glad för innehållet.

image213

image214

inte var det slut med den...

image215

Sen var det dags för Nicke att få sin lite sena födelsedagspresent...

image216

En liten närbild på mina småtröjor på "skattkammar ön"

image217

Lördag... dags för nästa kalas. Denna gång med min familj hemma hos pappa.

image218

Finfina tårtor hade vi köpt!

image219

På kvällen blev det lite party med storasyster först hemma hos henne och sen vidare till Harrys. Imorse vaknade jag och var inte alltför pigg. Blä. Efter en dusch och lite att stoppa i magen blev det någorlunda iallafall.
Idag har vi inte gjort så mycket fixat lite innan vi åkte hem igen. Sitter och tittar på Sanningens Ögonblick och facineras över vad folk kan göra för pengar.
Lär ramla i säng väldigt tidigt jobba imorgon igen.

Onsdag.

Skönt att äntligen få lite sovmorgon! Börjar sent idag så jag kunde sovit till 12 om jag kände för det, vilket jag dock inte gjorde. Magen börjar kurra så det är nog dax för lite frulle. Sen får jag se om solen har tittat fram på verandan än , i såfall sätter jag mig nog där ett tag med en bok.

Hittade den här himla fina bilden på Lizzy när jag tömde kameran.

image210


På promenix.

image206

image207

image208


Slapp början på maj.

Regnet står som spön i backen och jag är precis hemkommen från jobbet. Ganska soft att jobba en röd dag för det ringer ju inte så mycket. Mattias , som är ledig var snäll och hämtade mig. Nu sitter jag i soffan med mysbyxorna på och funderar på om jag inte ska sitta här resten av kvällen också. Man måste få slöa järnet ibland också, eller hur?! Jag kan vara lite sympatibakis för alla "ungdomar" som var ute och festade igår.

Imorgon är det jobb för mig... tidig tidig morgon. Men sen är jag iallafall ledig. Nog gnällande om det. Hoppas ni får en härlig och slö 1 maj.