vilken hårfärg passar mig bäst?

Jag funderar lite på att tona mitt hår mörkare. Passar bättre med lite mörkare färg nu på hösten/vintern.
 Har skramlat ihop lite bilder på olika färger, vilken tycker ni är snyggast?

Eller ska jag satsa på lite rödare hår kanske?








ett, tu, tre

Var ett par dagar sedan jag bloggade, har inte riktigt velat faktiskt. Men nu så.

Iof händer det inte så mycket värt blogga om i mitt lilla liv ;) Jag har ju dock lite besökare så något intressant måste jag väl skriva om?

Har inte kunnat träna denna veckan tyvärr... förmodligen så har jag fått en inflamation i mitt stackars knä , det gör sjukt ont, men nu knaprar jag tabletter och tar det lilla lugna så går det nog över snart!
Börjar känna lite träningsabstinens nu dock :( Hoppas jag är fit for fight nästa vecka!


Nu ska vi äta goda mackor och slappa framför tv:n resten av kvällen, fett med nice!

mys


Bild från härromkvällen när Lizzy låg i mitt knä och gosade!


en första smak av jul

Världens gråaste dag men vad gör det när vi har haft ett riktigt juligt fika här! Julmust, saffransgifflar och ballerina pepparkaka. Nu har jag ännu mer jullängtan än innan ju!

Dagen har varit lugn och skön än så länge... Var iväg och letade skor till Mattias, han hittade ett par jättefina som idag, bara idag var nedsatta från 1100 kr till 590 kr. Mycket trevligt! Och för en gångs skull var det inte jag som handlade mest hehe. Vi avslutade turen med att handla mat och nu slappar vi efter att ha städat av här hemma.

Ikväll blir det kanske lite film och tacos!


fredagsfunderingar

Sitter uppkrupen under en filt i soffan och ser på Rapport just nu. Ganska tråkigt, men det kan ju vara bra att hålla sig uppdaterad med vad som händer i världen, eller hur?  Inväntar Idol, ikväll är det ju rock tema inte för att jag förstår hur de kan tycka att Lisa Miskovsky är rock men jaaa vi får väl säga det idag då.

Tycker på senaste tiden att veckorna bara flyger iväg, gör de inte det? Var det inte för en vecka sedan som jag beklagade mig över att jobba igen efter semestern? Imorgon är det 2 månader kvar till julafton och sen är ju året typ slut.  

I helgen ska förhoppningsvis tiden inte gå för fort. Ska ta det lugnt och städa undan lite sen hoppas jag läsa ut boken jag läser och kanske scrapbooka lite, var riktigt länge sedan nu!

på torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest...

Men fredag är ändå dagen som är bäst!


Vet ni vad? morgon är det FREDAG! och hur skönt är inte det egentligen? Härliga härliga helg! Denna helg ska jag städa lite och sen SLAPPA järnet, läsa klart min bok, ta sovmorgon och kanske se någon bra film! Som det ska vara på helgen, inga måsten eller kanske några, städa lite måste göras men det för att må bra så det är ett bra måste tycker jag!

Har faktiskt bara fått ihop 2 träningspass denna veckan, men riktigt jobbiga sådana. Spinnat för full rulle. Min idag kände jag inte att jag kunde ge 110% eftersom jag fick så himla ont i undersidan av foten och upp på ankeln så fort jag stod upp
:( Måste hitta ett par skor som funkar bättre på spinningen än mina aerobicskor tror jag. Har fortfarande ont men jag hoppas det gått över när jag går upp imorgon.

Nej ska se klaty Lyxällan nu sen är det bedtime!

the botten is nådd?

Jaha så var det tisdagskväll. Längtar till helgen då jag är ledig! Är inne i en svacka just nu, lite allmänt nere och irriterad. Har ju fått gå ner i tid men både denna veckan och förra veckan har det beordrats övertid eftersom vi har så mycket att göra sen tillkommer lite andra saker över detta. En hint kan ju vara att jag inte kan skicka in mina a-kassa papper eftersom arbetsgivarintyget inte har kommit än.

Men men så fort humöret förbättras lite ska nya jobb sökas, synd bara att det inte finns några o söka :(

well well ska inte deppa er mer nu...


söndagsutflykt

Jo, det stämmer att det var Ullared som vi tog en liten utflykt till idag!
Vi hade en grej att reklamera så passade vi även på att shoppa lite (hur kan man låta bli) men vi kom faktiskt ut på 1 timme, vilket är rekord för oss! Hittade en lite varmare jacka med världens mysigaste lurv i luvan , några fina skjortor och så lite duschkräm o sånt som är bra att ha.  Vi kom hem och var helt slutkörda båda två. Så vi trottsade våra principer och tog en liten tupplur på en timme sisådär! Jag måste då kanske förklara varför det är emot våra principer att sova mitt på dagen... problemet är att det är sjukt svårt att somna på kvällen sen och det tar flera dagar innan man kommer i fas igen... men men nu fick det bli så. Jäkligt skönt att sova var det iallafall!

Vi ni vad förresten... jag har sådana julkänslor och längtar efter att pyssla och ha mig inför jul!

lördag

Nu är jag mätt!
Vilken god mat vi åt!
Lövbiff och "potatis bollar" med sallad, kall bea sås och liiite vitlökssmör. Sjuk onyttigt men riktigt riktigt gott! Man får väl lyxa till det ibland ;)
Nu fortsätter onyttigheterna med lite godis och veckans tv-serier som är inspelade på boxen.

Imorgon ska vi åka till ett jätte roligt ställe :) Vi har köpt en sak som måste reklameras och så kanske det blir liiiite shopping också! Kan ni gissa vart?

Gokväll!

som en andra hud

Efter att jag har lekt bullmamma i kökettänkte jag att jag skulle ha ett litet hemmaspa! Väldigt skönt måste jag säga, känner mig som en ny människa! Jag använde en ansiktsmask som jag fick av Cilla & Sara när jag fyllde, jätte rolig för när man ska ta bort den så tvättar man inte av den utan den dras av. Det var som att ta bort ett hudlager. Jätteroligt! Som en jätte stor flaga som man drar bort liksom.Ansiktet blev lent som en babys rumpa!  Sen blev det peeling och dusch och nu ska naglarna filas och målas i någon fin färg!





en dag i köket

Jag har gjort så mycket idag, vet inte vart jag ska börja... hmm.. Vi sov tills vi vaknade vilket iof inte var särskilt sent men skönt :) Sen låg jag och drog mig i nästan 1 timme...inte ofta man kan göra det.

Efter frukost framför tv:n blev det först bullbak för min del. Sen hade jag hittat ett recept på skorpor som jag var tvungen att prova. Det var ett rent h-vete att få ihop degen till två långa bitar , det kladdade och kladdade men tusan vad goda de blev. Så jag kommer nog kämpa mig genom fler sådana bak... nu vet jag ju att det är svårt!

Sen gjorde jag egna köttbullar för andra gången i mitt liv. Första gången var för ett par år sedan... då blev de torra och konstiga. Denna gången blev de ... ja alldeles alldeles perfekta! Visst vissa fick kanske liiite mycket färg men sats nummer 2 som jag gjorde i ugnen blev kanoners! De fick även godkänt av maken och det är ju alltid trevligt ;)


Mumsiga vaniljbullar i massor!


Kanelskorpor


Chokladskorpor (med chokladbitar i -såklart)


Köttbullar i en skål som är arvegods från farmor, jag undrar om inte hon serverade köttbullar i denna också?

Nu ska vi laga lite mat, jag återkommer senare med vad jag mer har gjort idag!


091016

Visst är det härligt med fredag??!
Vi har slappartema här hemma, vad annars en fredag? Idol står på schemat!
Veckan har gått riktigt fort tycker jag, 3 träningspass har jag fått med och 3 övertidstimmar utan övertidsersättning :(
Roligt roligt!

dagens outfit


Hmm.. trodde aldrig jag skulle ha denna rubriken i mig blogg ;)
Men jag måste ju visa er min snygga tisha!

Tshirt från Shirtstore
mysbyxor från team sportia
kofta från åhléns
Humör: Pösmunk ;)


091013

Sitter i soffan och myser efter ett jobbigt spinning pass. Riktigt härligt! Igår var jag och Sara iväg och shoppade lite så då missade jag träningen, bäst att ta igen den idag kände jag! Tror faktiskt att spinning är den träningen jag gillar bäst. Man kör på så mycket som man själv orkar men det kan alltid bli svårare eller jobbigare.

Fick mitt nya anställningsavtal idag också. Blä för min nya lön. Går back x antal 1000 kr varje månad på att jobba 75%, kan ni förstå... det kommer inte bli alltför roligt framöver. Men det är bara att söka söka söka en vacker dag dyker det upp!


ta med mig på galej!

Jag vill gå på fest! Hellst en liten finare sådan så att jag får användning av någon av dessa vackra klänningar!

Lindex Shop Online - Klänning Lindex Shop Online - Klänning Lindex Shop Online - Klänning

Alla 3 kommer från Lindex Shop Online


jag har låtit kreativiteten flöda

Jag är väldigt nöjd och har miljoner idéer på mer pyssel jag ska göra... dessa är bara början ;) Vad tycker ni?






lördagen

Igår hade vi tänkt att vi skulle fixa i trädgården men regnet hängde i luften och till sist kom det också. Så Mattias och jag lånade hans föräldrars bil och åkte en snabbis till Ikea (snabbis, verkligen, tar 30 min o köra dit och 30 min hem, vi var tillbaka på 2 timmar och 5 minuter) där vi köpte säng. En fin fin säng blev det, som ni ser i inlägget nedan...

Det tog ju en bra stund att få ner den gamla och montera ihop den nya men vi avslutade iallafall kvällen med att se på film i biorummet :)


Lizzy och husse ser på film :)


Janne, Urax och Karin tittar också på film... Urax ser dock lite arg ut...


att bygga en säng

Yeey vi har äntligen köpt en ny säng! Som vi har letat och funderat och så men nu så... Jag sov som en prinsessa i natt kan jag lova.

Jag var ju tvungen att föreviga ihopsättandet av sängen också ;)


Det var många delar som skulle sorteras.


Måååånga skruvar!


stoooor sänggavel!


skitig lins men det börjar ta sig :)


Fääärdig! Fortfarande skitig lins dock....


svärmor provligger


vi provligger :)

20091007

Hej hej hallå!
Hur mår ni? Jag mår heeelt okej, lite ruggig bara men det är inget en kopp té och en varm dusch inte kan hjälpa. Skulle egentligen iväg och träna idag men min träningskompis och granne har fått förhinder och dagens pass är inget kul att vara själv på, när man ska gå runt på olika stationer. Får bli spinning imorn istället. Har insett att jag är väldigt duktig om jag tränat 4 gånger i veckan men om jag tränat 2 så är det också bra. Satsar dock på 3 denna veckan, pilates på söndag också.

Arbetsdagarna springer iväg nu när jag inte jobba heltid, jag hinner knappt komma dit innan jag äter lunch och sen går jag typ hem straxt därefter hihi. Vill dock inte tänka på hur lönebeskedet kommer se ut sen :(

Åhh nu kom Mattias hem från jobbet, äntligen! Kan ni förstå att han åkte 1,5 timme innan mig imorse och ja var hemma vid 16:30 (efter att ha handlat lite) hmm...
Jag har iallafall varit snäll och påbörjat bakning av fikat som han ska ha med sig till jobbet på fredag. Banankaka fick det blir (tack Ida för tipset!) Hoppas att den blir mumsig, inte för att jag får äta den :(

Nu ska jag duscha och sen äta lite kvällsmackor med Mattias goda tonfiskröra... Mumma!


ännu en dag

Idag fick jag tillbaka tyska provet och vet ni vad? Jag hade ett poäng ifrån MVG - underbart! Kändes riktigt bra och hela min dag idag har varit bra tack vare det.  När vi kom hem från jobbet krattade jag löv, Mattias tömde och fixade med lite annat som behövde fixas ute. Kan ni tänka er att det var på mitt intiativ?

Till middag fixade vi stuvade makaroner och stekt falukorv (i hjärt format) Mumma!


hopp och skutt och så lite studs...

Två låtar som var med på dagens gympa pass. Visst blir man sugen på att hoppa och studsa runt?




första dagen på mitt nya liv?

Måndagar är aldrig roliga. Har gått runt med huvudvärk större delen av dagen. Blä. Hände lite irriterande saker på jobbet som jag inte orkar gå in på men hur som haver känner jag mig väldigt ouppskattad. Sen var ju idag min första 75% dag. Skönt att få gå hem tidigare men usch så tråkigt det blir när lönen kommer...

Var och skrev in mig på AMS förut också... bra att få det gjort, men jag har ju haft roligare ;)

Som ni märker är jag inte alltför positiv idag.. nu ska jag och min huvudvärk dra till träningen straxt, den kanske får mig på bra humör? Sen ska jag äta, se Hollywood fruar och sooooooooooooova.

löv is in the air

Godmorgon från oss!
Idag är känslan, ligga i sängen/soffan under täcker och titta på tv hela dagen.
Dock så ska det städas och fixas lite. Sen kanske läsa lite bok?


god middag idag oxå

Nu är jag mätt.
Middagen idag blev också riktigt god!
Nu är det filmtajm...


En "klassiker" med kassler, annanas och ost och så in i ugnen. Fast om man inte gillar annanas, som jag, då funkar fetaost bra istället!


jaha så att mmmm...

Kan man bli annat än deppad och ruggig av det uschliga vädret ute? Grått grått grått! När klockan ringde 7:30 imorse var jag absolut inte pigg och hade absolut ingen som hellst lust att gå upp. Jag tog mig dock upp och till jobbet också för den delen. Tiden segade sig kan jag lova men jag gick ju faktiskt hem lite tidigare och det var kanon skönt!

Blir en lugn kväll ikväll, som alltid. Ska komma ihåg nästa gång jag är på systemet att köpa sånna där mindre vinflarror. Då kan jag ju öppna en och dricka själv utan att det blir massa över eller jag blir lite fuller ;)För ikväll är jag allt lite vinsugen men har ingen lust att öppna varken en box eller en flaska. Well well får bli lite cola istället... gott det också ;)

who doesn´t love a friday

Härliga fredag!
Även om jag ska upp och jobba imorn känns det så härligt att det är fredag. Vi har ätit en god middag, sett Criminal Minds från igår och jag hann ta en dusch innan Färjanreprisen började. Nu sitter jag i morgonrocker med min choklad, pepsi och tända ljus. Gissa vad jag väntar på? Jo just det, IDOL så klart. Ska bli spännande vilka som går vidare till fredagskvällarna. Min favvo är Erik vad han nu heter, han är ju så bra.


tacogratäng bjöds det på ikväll


blev så himla sugen på sånnahär cocostoppar


091002

GodMorgon!

Här sitter jag och har sovmorgon. Riktigt härligt att kunna sova lite längre, sedan äta frukost framför tv:n med dator i knät ;) och dessutom kommer jag hem tidigt! Fast det jobbiga är ju att lönebeskedet krymper... fast inte idag. Det är först på måndag som jag blir deltids arbetslös. Lyckades få byta mitt pass då så att jag kan åka till arbetsförmedlingen. Det börjar kännas så overkligt på något sätt. Jag har aldrig varit arbetslös riktigt, har jag inte jobbat så har jag pluggat. Men det ska nog gå bra. Jag hittar ett nytt jobb som är på 100%. Kanske mitt drömjobb dyker upp? Vad nu det är...

Jajaj ha en trevligt fredagså hörs vi senare!

Go Go Go!!!

Yes!
Det var SÅ skönt att gå på spinning, att överhuvud taget träna igen. Jag hade så mycket att ge och jag orkade verkligen igenom hela passet, jag hade nog kunnat ge lite till skulle jag tro. Kan ju bero på att jag inte har tränat dagen innan som jag annars har gjort. Men nöjd är jag iallafall och duktig! Jag tycker det är så roligt för det är så många som kommit igång med träningen nu i höst. Vi får liksom peppa varandra och kämpa på. Beach 2015, eller vad säger ni?

Nu ska jag äta vindruvor (onyttigt eller nyttigt??) och se Lyxfällan... Imorgon är det ju faktiskt fredag!


tagit fram hösten i garderoben

Sådär, har påbörjat undan plockning av sommarkläder och framplockning av diverse stickade och mysiga koftor!





Ikväll ska jag inviga mitt snygga träningslinne!



I'm back

Ber om ursäkt för dålig uppdatering av bloggen denna veckan man jag har försökt undvika datorn (det gick sisådär) för att kunna plugga till Tyska provet som jag hade idag. Uj uj jag har inte pluggat på flera år , det kändes... men jag tror att jag blir godkänd iallafall. Vet att jag svarade fel på några verbböjningar men annars får vi hålla tummarna!

Har ju då inte hänt så mycket sedan sist, julpysslet satte sina spår så jag planerar att köpa lite mer material och göra lite allt möjligt. Kanske lägga ut hur man gör det här på bloggen? Skulle ju kunna vara lite skoj. Vad tror ni?

Min förkylning och att jag jobbat kväll har ju gjort att jag inte kunnat träna på hur länge som hellst känns det som. Men ikväll har vi inga ursäkter. Spinningen kommer väl iof ta död på mig men det är bara att komma igång igen. Jag kommer jobba dagtid framtill jul nu så kommer ju alltid kunna träna i veckorna och dessutom kanske få lite regelbundhet med måltider och sånt. Lyx!

Nu ska jag titta på en tv-serie, skicka iväg en jobbansökan och laga lite middag!