relaxing
Denna veckan har varit riktigt tung med jättemycket att göra på jobbet Igår satt vi i soffan och småslumrade framför tv:n båda två. Tur att vi inte hade något särskilt inplanerat till denna helgen.
Efter att ha sovit tills vi vaknade och ätit frukost så gick vi på en promenad i det varma (!!) vädret. Vi har haft ca. + 10 grader. Äntligen kommer våren!  Sen har vi städat och gjort det fint och när hela huset luktade såpa satte Mattias sig för att se en film och jag tog mig ett varmt bad. Nu känner jag mig riktigt avslappnad!! Underbar känsla! Så ska det få fortsätta så att jag kan ge järnet kommande jobbvecka :)


makeover i tvättstugan

Före:
Efter:


Lite upppiffat och mycket trevligare :)

Någon som är intresserad av att köpa våra gamla luckor?


Hej, här är jag igen!

Jag har verkligen blivit en helgbloggare. Veckorna är så stressiga på jobbet så väl hemma låter jag bli datorn ganska mycket faktiskt. Förhoppningsvis lugnar det ner sig på jobbet snart och då kanske jag har lite mer ork för datorn på kvällarna hemma.

Igår var vi på en rejäl shoppingtur :) Först var vi på Väla och sedan så avslutade vi på Ikea. Det blev varsin vårjacka till oss båda, några toppar, tvättkorgar från Bolagret och lite smått och gott.På Ikea blev det bland annat ett klädskåp och skåpsluckor. Årets första glass åt vi också. Inne dock, men iallafall!
Sen var det ju Melodifestival igår kväll, hoppades på Salem men är ändå nöjd med att vi skickade Anna, hon var också bra, inte lika bra som Salem men iallafall. Nu hoppas vi bara att vi går vidare i kvalet :)

Idag vaknade jag med huvudvärk och den har hållit i sig under dagen, har ändå pysslat lite med det nya skåpet och gjort en liten mini makeover i tvättstugan!


Bilden gör inte jacka rättvis vill jag bara tillägga. Den är superfin och cool :)


ut och gå

Denna veckan började vår stegtävlingen på jobbet. Målet är 10000 steg om dagen i 16(!!) veckor! Har tyvärr inte kommit upp i 10tusen särskilt många dagar. Men det är ju bara vecka 1 än så länge. Denna veckan har jag gått mycket mer än vad jag brukar och det är ju en bra början, eller hur? Är riktigt skönt att gå ut med musik i öronen för sig själv.

Har haft en ny sambo här hemma torsdag- idag då Mattias varit i London på jobb. Tråkigt och jag saknar honom massor men har haft det så himla trevligt med Sara :) Imorse efter frukost gick vi på promenad i det finfina vädret :)


i solen är det varmt och skönt iallafall :)


Sara laddar inför en spurt ut på snön på bilden nedan...
...det gick inte så bra. Jag lyckades fota precis när hon faller haha!spelkväll

Igår hade jag, Sara, Cilla och Emelie spel och filmkväll här hemma. Vi gjorde kycklingsallad, spelade spel, skrattade så tårarna rann och pratade :) Mysigt!