snurrigt

Som ni kanske har märkt så har jag varit väldigt dålig på att blogga den senaste tiden. På jobbet är det fullt upp och vi är ännu inte riktigt igång i högsäsongen, trotts stressen så är det så himla kul. Men har man fullt upp hela dagarna så är det nedvarvning som gäller. Det gör att man ibland bara vill gå och lägga sig när man kommer hem från jobbet. Tiden jag missar på vardagarna tar jag dock igen på helgen. Jag behöver inte sova halva dagen, går jag upp vid 8-9 så är jag pigg, jag hinner njuta av att ha en hel dag utan stress. Nog babblande, det jag ville visa var denna bilden som jag tog på Ms nyinköpta iPad. Tycker den visar så bra hur snurrigt allting kan vara ibland.


30-års kalas

Förra helgen firade vi Ms födelsdag med ett lagom stort kalas. Vi bjöd på smörgåstårta och cupcakes. Smaskens!

De var minst lika goda som de var fina :)

cupcakes ett bra alternativ istället för tårta

finfint väder men väldigt blåsigt till och med så tallrikar flög iväg.

Här är min kusin och moster

alla ville ju inte riktigt vara med på bild...

moi :)

M får hjälp att öppna paket

man kan ju undra vad han önskade sig...

playtime!

ännu mer playtime

man blir lite vinglig efter att ha snurrat

men det gör ju inte att man inte vill snurra mer...

självklart blir man vinglig denna gången också...

 


Here I am

Jag har varit en himla dålig bloggare de senaste tiden. Mycket som hänt eller egentligen har inget hänt. Jag var sjuk, sen var det dags att jobba i kapp på jobbet. Puhh! Sen har Ms födelsedags firande planerats och utförts och till slut så har jag överraskat honom med tre rätters och en liten skattjakt idag på hans 30-årsdag :)

Jag ville bara säga att jag inte lagt ner bloggen, är bara lite dålig på att uppdatera den just nu...

Börjar piggna till

Usch och fy, denna veckan har varit allt annat än rolig kan jag lova.
Det började förra helgen när vi var uppe hos familjen och jag vaknade natten mellan lördag och söndag av att jag hade extremt ont i magen. Efter mycket om och men så blev den en tur till akuten där de efter många timmar inte kunde hitta något fel på mig.  I bilen påväg hem fick jag ont igen så det blev en till sväng till akuten, ännu mer provtagning osv. Blä! Fick lite smärtstillande tabletter med mig hem och order att återkomma för att ta nya prover under morgondagen. Måndagen kom och lägligt nog också min födelsedag. Den tillbringades till stor del på sjukhuset väntandes på provsvar eller av att någon klämde på min mage. Inte den bästa födelsedagen precis. Men så blev jag ju 27, deprimerande bara det.
Läkarna hittade fortfarande inget men jag fortsatte att ha ont i magen och må illa och känna mig allmänt kass. Natten till fredagen blev det värre igen så i fredags var jag på vårdcentralen och efter ytterliggare lite provtagning fick jag veta att infektionen som jag har i kroppen inte har blivit bättre och att de fick ta lite mer prover för vissa saker inte såg så bra ut. Där är jag nu. Jag har dock fått penicilin och smärtlindrande tabletter. Jag känner mig faktiskt lite piggare nu, vet inte om det är inbillning eller om det är så att penicilinet hjälper. Det återstår att se.

Helgen är i alla fall lugn och det är skönt. Jag ska nog försöka mig på att jobba imorgon i alla fall. Jag blir galen av att bara sitta hemma och glo.

Jaja, nu vet ni läget i alla fall...

Mittendagen

Det varma härliga sommarvädret från förra veckan försvann lika snabbt som det dykte upp. Kallt som attsingen är det nu :(
Men det har i alla fall inte snöat här, som det har gjort norröver, har jag hört.

Vårat hus är nu äntligen ute till försäljning, vi håller tummar och tår att det går bra och vem vet, vi kanske flyttar i sommar? Spännande! Jag är numera Hemnet-junkie. Minst 3 gånger om dagen måste jag gå in, minst som sagt.

Allting börjar komma igång ordentligt på jobbet också. Jag har faktiskt haft min nya tjänst i snart 2 månader, tiden går fort när man har roligt. Underbara arbetskollegor gör ju att arbetsdagarna går snabbt och sen så känns det som att detta arbetet passar mig utmärkt. Jag älskar att planera och styra och ställa. Tänk att jag får göra det hela dagarna! Listor, excellfiler och ordningssamma mappar är min vardag. Lovely :)

Har börjat fundera över det här med bloggandet och vad jag egentligen bloggar om. Det känna ibland mer som en status uppdatering om mitt liv för mina nära och kära.  Eftersom jag älskar att skriva och frågan är vad jag ska skriva om?
Tips mottages gärna :)