Vårlördag i stan

I lördags åkte jag, Mattias och Fia in till stan efter frukost. 
Där mötte vi upp Fredrik som hade kört upp på morgonen. Vi strosade runt i affärer utan att handla något (!), åt lunch på kungshallen och så avslutade vi med att fika och titta på utställningarna på Fotografiska. Mitt förstabesök där, jag gillade det. Även om en utställning var liiite för skruvad för min smak. 

Efter det besöket gick vi till bilen och åkte hem. Här hemma blev det middag, rödvin, film och smågodis. 

Överraskning!

I onsdags fick jag ett kort med posten där det stod följande...

Hur pirrig blir man inte av detta då? Oj oj oj... Kortet kom från världens bästa storasyster. 
Fredagen kom till slut och till slut blev det kväll och jag mötte en något försenad Fia på centralen. Vi tog oss till Karlaplan och därifrån skulle vi först gå och äta och sen kom underhållningen. 
När vi gick till restaurangen såg jag vart underhållningen skulle vara och jag blev VÄLDIGT taggad!
Men som sagt, först middag. Den åt vi på Elverket. Jag åt min favorit moules frites. 


Nöjda och glada gick vi vidare till Maxim teatern där vi såg Jonas Gardells föreställning, Mitt enda liv. Uuuuuunderbart bra var den! Efter showen hamnade vi på TGIFridays där vi tog en drink och en öl innan vi åkte hem för kvällen. Kanske dags att inse att överraskningar faktiskt kam vara roliga och släppa på kontrollbehovet lite?!

Tack snällaste och bästa storasyster för en toppenpresent!Rensa huvudet

Slutet av förra veckan och denna har inte varit den roligaste tyvärr. Jag kan inte riktigt förklara vad som hänt eller gjort att det blivit så, men det har varit tufft. I tisdags upptäckte jag dock världens nästa botemedel för att rensa hjärnan. Träning!
Så himla härligt att koppla bort alla negativa tankar och istället bara tänka på att jag ska orka lite till. 
Låter kanske väldigt klyschigt men det stämmer verkligen!


Igår när jag hade tränat fick jag pulsa hem i snön!

Förövrigt så är jag mycket gladare nu och huvudet är för tillfället tömt på bekymmer. 


Berlin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett axplock av alla bilder som Mattias tog när vi var i Berlin.
Vi var där söndag-tisdag tillsammans med Mattias föräldrar och bror + fru.  Berlin är en väldigt fin och spännande stad och jag ser fram emot att åka dit igen och se ännu mer av staden. Trotts att vi var där så få dagar så hann vi med att se Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, delar av muren osv. Vi bodde på Alexanderplatz med utsikt över staden och tv tornet. Vi hann även med en del shopping och jag fick med mig några fynd hem. Fick äntligen besöka Forever 21, som levde upp till mina förväntningar :)
Dessvärre så var svärmor sjuk under resan och hade lunginflamation visade det sig när vi kom hem, men hon höll modet uppe och hängde med ändå. Även Mattias var krasslig.
Kan varmt rekomendera att åka dit, underbar stad! Att det dessutom tar ungefär 1,5 timme från arlanda är ju himla skönt!
 
 
 
 

Den senaste tiden

  
 
Jag har hunnit med en del den senaste månaden som gått. Varit på bröllop, njutit av att våren kommit, surat över att vintern kom tillbaka, varit i Berlin, ätit tårta på jobbet, äntligen fått upp tavlorna över soffan, jobbat,ätit den godaste froyo:n och en massa massa andra saker.
 

Hallå där?

Det verkar vara en tapper skara som fortfarande tittar in och läser här på bloggen? 

Jag har haft ännu en liten paus, som ni kanske har märkt. 
Jag har nog saknat inspirationen för att skriva något. Jag har tröttnat på att bara skriva inlägg som handlar om min enformiga dag och att jag är trött. Därflr tänker jag nu om lite... Jag kan inte lova att det blir mycket inlägg. Men jag är taggad för förändring här. Jag vill kunna skriva av mig om vad jag tycker och känner.  

Så ni få läsare, häng kvar är ni snälla!