Födelsedagshelg

Min underbara vän Sara fyller 25 år idag. Det firade vi med en liten överaskningsresa. Sara visste att vi skulle iväg och så hade hon fått ett packningslista med alla viktiga och oviktiga saker som hon skulle ta med sig.
Vi styrde bilen med Kristianstad där vi hade bokat en mysig tjejweekend. Vi bodde på hotell med finfina rum(dock lite kalla).

Flott hotellrum

Laddade tjejer!

Efter att vi hade tagit oss in i det lilla lilla garaget och upp till rummet skålade vi i champagne innan  vi traskade iväg till Subway för en god lunch.

Skål!

Mätta i magen traskade vi vidare till ett spa. Hälsa & Helhet. Där hade vi det mysigt värre.Vi badade i varm japansk pool, bastade, tog det lugnt i våra morgonrockar i relaxrummet och badade jaccuzzi utomhus. Efter ett par timmars slappande var vi riktigt riktigt avslappnade och fick då varsin spabehandling. Carro och jag fick en quick manikyr och Sara & Emelie fick ansiktsmassage.  Tillbaka till hotellet traskade vi och gjorde oss fina(re) inför kvällen.

 

Lockning av hår

Egopics blir alltid bäst!

Sen var det dags för middag på hotellets restaurang. Tänk er nu här var vi utvilade och laddade till tusen, vi var tjusiga och lite smålulliga. Så kommer vi in i restaurangen... PRO hade nog rabatt just den kvällen för vi sänkte medelåldern med väldigt många år. SUCK. Restaurangen serverade julbord, tydligen populärt bland seniorerna. Detta sänkte ju då vårat partyhumör lite grann, sen att vi fick vänta en evighet på både förrätt och varmrätt hjälpte ju inte heller.

Till slut blev vi i alla fall mätta och fortsatte festen uppe på rummet.

 

Birthdaygirl!

Vi fortsatte festen på hotellrummet och väntade på att klockan skulle bli tillräckligt mycket för att vi skulle kunna gå till nattklubben precis bredvid. Efter mycket om och men och många gäspningar bestämde vi oss för att vi hellre tog på oss morgonrockarna och myste på rummet än att gå ut och trängas och få ont i fötterna. Man blir ganska seg av att bli avslappnad och vi skyllde en heldel på att restaurangen sänkte stämningen  Men vårat alternativ var minst lika trevligt.

Ett litet störningsmoment dök dock upp när vi skulle sova, som jag skrev så låg nattklubben precis brevid, det hördes. suck! Men jag somnade till slut ju.

Mysdax!

Sara och jag

vi försöker fota

tröttisar

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback