Barnvakt

Idag är Mattias och jag barnvakt till Dexter och Celia. 
Vi har än så länge hunnit med att läsa böcker, leka på busfabriken, äta mat, leka ännu mer, äta glass, besöka djuraffären och gå mellan alla dessa ställena också! Jag är helt slut! Kan väl delvis även bero på att jag är väldigt förkyld. Men man blir trött av att hänga med i barnens takt. 

Just ni vilar vi lite i skuggan, Dexter leker ute på gräset och Celia sover. Lagom ansträngande!

Tankar och funderingar

Jag som har ansträngt mig till det yttersta för att inte drabbas av den här förkylningsbacilusken som alla andra har drabbats. Nu tror jag att den ändå har hittat hit :( 
Halsen gör ont, huvudet är tungt och jag  tror morgondagen är avgörande för hur detta ska arta sig. 
Om mina kurer med berocca, frukt och halstabletter har varit till någon nytta så är jag som ny imorgon!

Utöver detta så snurrar mitt huvud på som vanligt. Mycket att göra på jobbet och hemma känns det som att jag borde göra massor inför flytten, men jag är bara så trött på kvällarna och orkar inte anstränga mig. Förhoppningsvis kan vi få flyttkartonger från flyttfirman snart och då kan vi seriöst börja packa och fixa. Typ allt är rensat och vi har kastat, skänkt och sålt MASSOR med saker.  Riktigt skönt! 

Ikväll blir det till att planera lite, så vi har koll på vad vi måste fixa. 

Den senaste tiden..

 
Eftersom jag är en så himla dålig bloggare just nu kommer här en sammanfattning av den senaste tiden.Vi började med den första bilden.
1 Vi älskar vår nya soffa och att äta en sen frukost/tidig lunch på helgen är hur mysigt som helst.
2 Härromdagen fick vi grand slam i paket, M fick en klocka han vunnit på tradera, jag kläder från H&M och lite proteinbars och sånt.
3 När jag var uschlig vara bara allt så himla snurrigt, stressad deluxe?
4 Kul på jobbet med Malin :)
5 Igår gjorde jag Fias fisk och skaldjursgryta - MUMS!
6 Glad att det är helg
7 Träna träna träna
8 Min favoritfrukost, äggröra och kaffe
 9 Vårt liv just nu- kartonger och rensa
 
 

Uschlig

Idag på jobbet började det flimra för ögonen på mig och inte kort där efter kom världens huvudvärk.
Det blev att cykla hem från jobbet och lägga sig för att sova. Efter någon timmes sömn, mat och några timmars halvsovande på soffan så kände jag mig som en urvriden disktrasa ungefär.
Nu börjar jag dock känna mig lite piggare men jag ska gå och lägga mig tidigt och hoppas att jag sover bort vad som än påverkade detta.
Tror att det delvis kan bero på all stress med flytten och alla beslut dom ska tas osv. Det är mycket som snurrar i huvudet.
Men imorgon är det fredag, tänk så skönt! Helgen blir fullspäckad med rensande. Källarförrådet ska bli klart och det sista orensade rummet. Sen är det "bara" packandet kvar.
Mindre än 2 månader till flytt!!


September

Inte nog med att det är en ny månad och att vi är mitt uppe i ett totalt kaos. Vi har dessutom bestämt oss för att köra en godis och läskfri månad. Puhh!!
Vi har klarat det innan så det ska inte vara några problem.
Första veckan är dock jobbig. Väldigt jobbig! Det får bli mycket vatten, sockerfria tuggummin och frukt.


Lördagen

Vad är det med de här helgerna och att springa iväg?
Nu är söndagen redan här!

Igår hade vi en bra dag utan en massa flyttkraffs. Efter 45 min spinning för mig och 1 mils springande för Mattias begav vi oss till Väla. Vi trängdes med alla andra sjoppingsugna, svettades i provrum och kom hem med det vi skulle ha. Bara det. Ingen utsvävningar här inte. Okej, jag skulle ha en bh men köpte 2, men typ bara det vi skulle ha.
Vi åt godaste nötfärs souvlaki och ris till lunch och tog en fika på Ikea där vi bara tittade. Är nog första gången jag inte handlar något på Ikea. Inte ens servetter.

Hemma på kvällen sen blev det lördagsmys med vin, bakade potatis och snacks. Vi såg Searching for Sugarman. Himla bra!
Sen somnade jag nästan i soffan så då fick det va.