Ännu en helg

I fredags efter jobbet styrde vi bilen norröver, rättare sagt hem till Ms föräldrar där vi brukar bo när vi är på besök där uppe. Trötta som aldrig förr somnade vi tiiidigt i bäddsoffan och vaknade upp, redo att agera flyttgubbar. Det var nämligen dax för syster och make att flytta in i sin nya jättefina lägenhet. Det måste ha slagit något slags flyttrekord för det tog cirkus 3 timmar så var allt flyttat. Vi hängde kvar lite och åt lunch innan vi åkte hem och jag somnade en stund. Skönt med en lite powernap! Sen kom Ms bror över med lille Dexter, den solstrålen alltså. Så glad och snackar hela tiden. Ibland förstår man ibland inte. Vi åt svärmors jätte goda stek. SÅ gott!
Sen var det Mello, där svenska folket visade att det mesta kan gå vidare...Sen var det dags för oss att sussa. Kan inte förstå varför vi är så trötta hela tiden?

Sova är ju hur skönt som helst men eftersom vi oftast har ett pressat schema när vi är iväg såhär så blir det inte så mycket sovmorgon, tyvärr. Men det är värt det om man får träffa familjen så vi annars inte ser så ofta.
Idag var vi i alla fall på kalas innan vi satte oss i bilen för den 3 timmar långa hemfärden. Min svägerska fyllde år i veckan så det var henne vi firade :) Det bjöds på smörgåstårta och tårta (och ett smalare alternativ). Mums!
Dessutom hann vi med en heldel bus med Dexter också :)

Hur härlig är inte denna bilden på M & Dexter?

Smarrigt!

Emmelie öppnar paket.

Blåbärskaka och tårta :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback