Stockholm

Igår var verkligen en perfekt dag!
Vi vaknade utvilade ( jag sov väl i sisådär 100 timmar), åt god hotellfrukost och tog det lite lugnt. Vi hade gått en del på stan på fredagen och kände inte för att stressa runt i alla 20 H&M affärer igen. Vi tog istället tunnelbanan till Gamla Stan. Mattias köpte en bok på SF bokhandeln. Sen strosade vi runt där ett tag, gick till slottet och sen vidare till Svenskt Tenn. Där köpte jag mina fina efterlängtade glasunderlägg. Åhhhh, love them!

Vi traskade vidare in till stan (Mattias räknade ut att vi gick runt 1 mil igår i värmen -Puhh!)

Inne på NK tänkte vi att här är det ju kul att strosa runt lite och bara titta. Det slutade med att Mattias köpte ett par Levis jeans och jag typ världens snyggaste skor.

Vi fick höra en sak där som gjorde oss väldigt glada och nästan lite fnissiga.
Expediten i Levis affären sa att vi spred så mycket positiv energi omkring oss och var så glada. Kul att höra!

Hur som helst så åt vi en favorit till lunch, frozen yoghurt. Det är så himla gott, särskilt när man får ta själv och ösa på med massor med frukt och bär.

Efter en vända på hotellet för ombyte och lite vila så träffade vi Mattias kompis Affe. Det var väldigt många år sen de träffades. Vi åt middag och åkte sen till Solna och gick den väldigt långa vägen till Friends Arena. Egentligen var det väl inte jättelångt. Men i den värmen kändes en meter som en mil typ.
Vi tog en öl i baren innan vi hittade våra platser och fick njuta av Sabaton och Iron Maiden.

Det gick väldigt smidigt att ta sig hem faktiskt, när de väl hade öppnat spärrarna. De hade extra tåg som gick hela tiden och allt flöt faktiskt på väldigt bra :)

Perfekt dag helt enkelt!
Nu har vi precis ätit den goda frukosten och ska börja packa ihop oss och åka hem.

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback