Slut igen

Kvällen är här och soffan är intagen för lite fruktsalladsätande och tvtittande innan det är dags att avsluta veckan med lite sömn.

Veckan har ju bara sprungit iväg. Jag har klarat två veckor utan godis. Och det har dessutom varit en rekordvecka när det gäller träningen. 5 pass har det minsann blivit! Nästa vecka blir det lite mindre eftersom jag ska iväg. Men lite kommer det allt bli :)
Inte alls beroende... Bara lite!


Lunch, fika & bebisgos

Hemma från ett mysigt besök hos fina Ganni och nykomlingen Agon.
Tiden bara sprang iväg och mellan allt prat, lunch och kladdkaka blev det en hel del bebisgos. De är ju söta de där små!

Om ett par veckor är det Fridas tur, ska bli mysigt!

På bilden nedan... Ganni och Frida <3


Lördag

Det har varit en effektiv morgon/förmiddag.
Vi har redan hunnit med att vakna, handla mat och nu är både tvätt och diskmaskinen igång.

Jag ska snart åka iväg och träffa en jobbarkompis som har fått barn. Mysigt!

När jag kommer hem har jag massa att fixa. Ska åka iväg ett par dagar i nästa vecka så jag måste packa, dessutom är hemmet i stort behov av att städas. En sak i taget bara så...

Nu ska jag vara lite effektiv innan jag måste köra.


TGIF

Äntligen är helgen här!

Idag har varit en såndär dag då jag bara ville ligga i soffan under täcket och se på film. Som tur är gick dagen ganska snabbt i alla fall.

Nu har vi ätit en god thaifiskgryta och ska slappa lite i soffan innan jag slocknat om säkert en timme ;)


Kvällsgos


20120419

Åh imorgon är det fredag! Yeey!!

Återigen har veckan sprungit iväg. Känns som att denna veckan är en riktig ordentlig träningsvecka för mig. Två 5 km pass, 45 core idag, Zumba imorgon, styrka på söndag. Hell yeah!

Det är verkligen full fokus nu och jag har fortfarande inte fuskat och ätit godis. En vecka kvar! Sen får vi se om det egentligen är någon idé att börja liksom. Någon gång ibland kanske.

Bilden nedan är på Anneli när vi stretchade på gymmet i måndags. Så kan jag inte göra...


Mission not so impossible

När jag började träna satte jag ett mål att jag skulle klara av att gå/springa 5 km på under 50 minuter.

I måndags var jag 4 sekunder ifrån.

Idag lyckades jag!

Yeey!

Kan ju dock säga att jag mådde illa som attan och svettades som en gris. But I did it!

Dags för ett nytt mål ;)


Bra vecka

Sitter här och har lite söndagsångest.
Varit en bra vecka och härlig helg men det går ju så fort när man har roligt.

Har varit en perfekt träningsvecka faktiskt, 4 pass har det blivit. Vårruset närmar sig med stormsteg och jag har ett mål med loppet som jag hoppas att jag ska klara. Nästa vecka ska bli en ännu bättre vecka.

Ja, just det ja. Jag har slutat äta godis för en period. En vecka imorgon och det har gått bra än så länge. Trotts att frestelsen funnits där mer än en gång.

Yeey för mig!




Födelsedagsgalej

Igår efter jobbet åkte Sara och jag hem till Cilla för att fira hennes födelsedag. Fredag den 13:e som det nu var.

Det var kul att träffa lite nya människor och att träffa en del som man inte träffar särskilt ofta. Efter något glas vin hos Cilla gick vi och åt på en asiatisk restaurang. Jag åt mongolisk barbeque - Smarrigt!

När vi var mätta och nöjda gick vi tillbaka till Cilla och drack lite mer vin och de som orkade åt tårta ( jag åt min del på natten när vi kom hem och imorse!). Efter ett par timmar drog vi ut på "byn" tills stängning. Sen traskade vi tjejer hem och åt tårta och snackade lite innan vi somnade gott.

I morse åt vi tårta, pratade och myste i soffan i ett par timmar.

Nu är jag hemma och har slappat i soffan sen jag kom hem. Mys!

 

 

 

 


För mig själv!

Efter motionen och en snabblunch så fixade jag mig ett litet hemmaspa.

Jag började med att testa mitt nya smink från Bare Minerals, som förövrigt var väldigt enkelt att använda.
Sen ansiktsmask innan en lång varm dusch med peeling.
Känner mig nästan som ny!

Nu har jag precis ätit en morot och ska måla naglarna lite tänkte jag.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/371490/images/2012/pic_197630126.jpg" class="image">


Motion

Oh yes, jag tog mig ut! Trotts regn och rusk gick/sprang jag mina 5 km (mest gick). Jobbigt men det känns ruskigt bra nu.


Söndagsmåndag

Sitter och försöker tagga mig själv att ge mig ut på en 5 km runda. Jag tänker att jag måste göra det utomhus och dessutom själv, så jag kan släppa på den spärren och göra det fler gånger.

Vårruset närmar sig alldeles för snabbt!

Resten av dagen blir det till att slappa och njuta lite av den sista lediga tiden denna påsken.

Men först ska jag ta mig ut... Och hem igen!


Sommarsmaker

Åh vad jag älskar våren och sommaren!

Idag hade vi egentligen tänkt oss grillpremiär men set blåste alldeles för mycket för att vår grill skulle intresserad av att jobba lite. Det fick bli stekt kött istället. Funkar det också. Fast grillat ÄR godast.
Egengjord klyftpotatis, kall beasås och sallad passar perfekt till :) ( tur jag tränade förut) och ja.... Det är ett glas rosé som ni skymtar i bild.

Sommarfeelings inomhus innan vårvärmen har kommit är bäst!

 


Söndag

Söndag men utan ångesten att man ska upp och jobba imorgon. Yeey! Tycker vi kan ha långhelger mer ofta, inte för att jag inte vill jobba utan mer för att det är skönt med sovmorgon och sånt. Vi har inte gått upp före 10 på två dagar nu. Himla skönt. Men imorgon måste vi upp tidigare för annars blir det jobbigt att gå upp på tisdag, då det är vardag igen.

Efter en sen frukost idag så drog jag på mig träningskläderna och åkte till gymmet. Det var ett välbehövligt pass på gymmet. Hoppas på uppehållsväder imorgon så jag kan ta mig den 5 km rundan som M sprang förut idag. Måndagar är ju min konditionsdag. Jag tror det är viktigt att fortsätta med träningen även när man är lite ledig. Annars är det ett h-vete att börja igen.

Förutom det så har det inte blivit mycket gjort här hemma. Tvättmaskinen går typ, alltid något. Har en massa annonser jag ska lägga ut på tradera också. Skulle gjort det igår men det fungerade inte som jag ville.

Well well, ville bara säga Hej!
Vad tycker ni om min nya header förresten? Kanske gör vi lite små ändringar på den tror jag...

Matkoma

Puhh!
Alla dessa helger då man äter så himla mycket mat! Imorgon måste jag motionera, hoppas det inte snöar!

Idag bjöds det på Ms favoriträtt som jag aldrig försökt mig på själv utan det är svärmor som är mästaren på att göra den. Den kallas för "konrad" och är en röra med kyckling som är plockad i små delar, creme fraiche, svamp och lite kryddor. Serveras med ris och idag lite tomat och löksallad. Åh det är så gott, ni anar inte. Men också väldigt mättande.

Som sagt favoriträtt, då ska skålen slickas rent ;)

 

voila!

Ser inte mycket ut för ögat men mmm...

 

Eller så rör man ihop allting till en stor klump.

 

dricka bör man...


Längtar!

Försökte mig på ett kollage i photoshop.. hmm.. jag kan ju säga att det var år och dagar sen jag satt och pillade där, så det blev sådär. Men det jag vill förmedla är att jag längtar till sommaren!


Ordning i skåpet

Okej, jag är på fixarhumör. Men jag fixar i lugn och ro, så jag tar det ju fortfarande lugnt. Svärföräldrarna sover och M och jag lullar runt på nedervåning och försöker vara lite tysta.

Jag fick ju hem lite nytt smink och nya lack och insåg ganska snabbt att jag inte skulle få plats med det i badrumsskåpen som det såg ut nu. Why not rensa en dag som denna liksom?

Mycket nöjd med hur det blev och det var inte alltför svårt att övertala mig själv att slänga gamla lack som man knappt kunde öppna eller trasiga sminkborstar. Jag börjar lära mig! Man kan inte spara allt, så det så!

Den här ordningen håller sig nog tills på tisdag när jag är trött och stökar runt på morgonen. Men ändå.

Nagellacksjunkie? Jag? Näe!

Förresten, smakprov på hur vår nya badrumsmatta ser ut. Turkost är det nya lila i badrummet!

Vad som blev kvar. Sen förvarar jag ju dem inte på golvet då. Men ja..


Påskafton

Godmorgon på er, eller God förmiddag kanske man kan säga.

Har tagit en härlig sovmorgon och sen satt vi och åt en stor frukost i lugn och ro. Jag tror att det får bli dagens tema. Eftersom vi bröt mot alla långfredagsregler om att vila och tänka på Jesus igår när vi var på Ullared får vi ta igen det idag. I alla fall vila delen.
Ska småfixa lite här hemma, kanske sätta mig och läsa en bok, har så himla många som ligger och väntar.  Många lugna saker finns det att göra här hemma. Vi har ju svärföräldrarna på besök över helgen dessutom och de gillar lugn och ro.

Åh ja just det, vi har fått leta påskägg också! Det är så kul att man inte behöver bli för gammal för det.  Att få påskägg alltså. Sen att min kära make inte berättade att han hittade sitt ägg så när jag hittade mitt och var helnöjd med att jag var först så var jag ju inte det. Hmm...

Hoppas att ni alla får en riktigt mysig och härlig påsk!


upphittade påskägg!


Långfredagen

Sitter i bilen på väg hem från en dag på Ullared. Jag måste hålla mig sysselsatt så att jag inte somnar.
Det har flutit på bra idag, trotts att det var hur mycket folk som helst där. Ingen kö in, ingen kö ut.

Perfa!

Blev lite roliga fynd som jag visa senare. Så länge bjuder jag på en bild på en väldigt glad make som precis har betalat för kalaset.


Ett skepp kommer lastat

Idag fick jag ett efterlängtat paket på posten.
Jag har beställt bare minerals smink och lite nagellack från en brittisk sida som var riktigt billig :)


Afterwork mys

Hemkommen efter att ha sovit hos Sara i natt. Igår efter jobbet lagade vi mat och hade trevligt tillsammans med ett gäng från jobbet. Det spelades spel och dracks vin.
Folk droppade av vartefter och tillslut var det jag, Anneli och Sara som satt och kacklade. Jag tror klockan var typ 2 när vi gick och la oss. Stackars Sara som skulle upp och jobba.


Kvällsgos


Feeling blue

Tyckte det passade bra med blå naglar då jag känner mig lite blä.
Insåg att jag hade ett par att välja på. Iof är jag typ en nagellacks junkie.

Blått är flott!


Inte så bra...

Efter en måndag med tema huvudvärk trodde jag att jag skulle sova bort det och vakna pigg och utvilad idag.
Men njae.
Halsen gör ont, huvudet likaså, ögonen är trötta och jag har känt mig febrig till och från hela dagen. Passar ju bra nu när jag ska vara lite påskledig :(

Det är konstigt att när man varvar ner lite, då kommer alla bacilluskerna som flugor kring koskit, typ.
Jag härdar dock ut för imorgon kväll ska jag ha roligt med mina jobbarkompisar!
Får dock skippa träningen på torsdag och det känns lite surt. Särskilt som vi precis har anmält oss till Vårruset!
Men det är dumt att riskera att bli mer sjuk för att jag tränat när jag är sjuk.

Nu ska jag halvsova i soffan framför tv:n innan jag ska helsova i sängen.


Letters

Ett av fynden vi gjorde igår var några bokstäver i trä.
5 kr/ styck :)

Jag hade velat ha ett stort &- tecken men det var ganska utplockat, så det fick räcka med dessa. Nu är det bara frågan om vart de ska placeras...


Lördagen

Gårdagens outlettur blev sisådär lyckad. Vi gjorde några fynd i alla fall men eftersom det var kallt och blåsigt så var det ingen höjdare att vara runt överallt.
När vi kom hem tog jag mig en tupplur innan vi satte oss i bilen igen och åkte till Växjö.
Där plockade vi upp Ms kompis och sambo. Det blev en god middag på en sportsbar innan vi traskade över till bion och såg The Hunger games. Tyckte den var bra, hemsk historia egentligen men bra.
Det är väl typiskt när man ser en film som man gillar att den är en del av en triologi och man nu får vänta snällt tills nästa film kommer.
Jag får nog läsa böckerna så länge tror jag.